Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ДЕЦА ПОЗНАТИХ

Хари и Меган уписују Арчија у вртић који кошта 20.000 евра годишње

Принц Хари и Меган ће Арчи и ћерку која ће се ускоро родити уписати у престижни приватни вртић.

1622534876_meganOfficial.PNG
Фото: Instagram/meghanmarkle_official
Oglas

Када Арчи и сестра порасту и крену на универзитет имају много опција да бирјау међу престижним факултетима, али једно је сигурно - студираће у Америци.

Прочитајте још: Александра Пријовић понела најмодерније ципеле сезоне: Ево како је певачица уклопила трендове и пратила тенис (ФОТО)

Меган и Хари се двоуме између две приватне школе

Пре тога, Арчи треба да крене у школу, а родитељи су се, по свему судећи, одлучили за Монтесито у Лагуна Бланки, недалеко од њихове куће. Ова школа је приватна, веома цењена и престижна. Годину дана у овој школи кошта 20.000 евра. Мото школе је "Славимо индивидуалност".

На другом месту њихове топ листе школа налзи се ексклузивна Крејн кантри школа (Crane Country School) која, такође, кошта око 20.000 евра годишње, а њихова мантра гласи: Дисциплина и радост иду руку под руку!

Меган су сви избегавали у школи

Ћерка ће бити Дијана
У кладионицама су квоте за име ћерке принца Харија најмање за Дијану.

Меган Маркл је недавно дала интервју у којем је испричала да је њен пубертет био "бруталан", јер се борила са тежњом да буде срећна и да се уклопи.

 

Војвоткиња од Сасекса (39) је испричала да се много мучила и осуђивала себе због тежине. Тврди да са њом нико није хтео да руча у школској кантини.

Прочитајте још: Оне диктирају моду: Славна манекенка Ирина ШАЈК и њена ћеркица Леа су праве модне трендсетерке (ФОТО)

За 33. рођендан меган је отворила блог "The Tig" на којем је отворила душу и испричала о тешком периоду одрастања.

- Моја школа је имала клике, па су се девојке делиле на црнкиње и белкиње, Филипинке и Латино девојке

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas