· · Komentari: 0
SRPSKA KINEMATOGRAFIJA

Holivud na APARATIMA! Tamara Dragičević dubokim šlicem na crvenom tepihu pokorila Ameriku (FOTO)

Popularni film "Toma" imao je juče premijeru u Dalasu, Sjedinjenim Američkim Državama.

1636294846_toma_premijera_15092021_0257.jpg
Foto: Ataimages

Glumačka ekipa filma "Toma", jednog od najzapaženijih ostavrenja srpske kinematografije u poslednjoj deceniji, bar kada je reč o prodatim bioskopskim ulaznicama, prisustvovala je suinoć premijeri filma u Dalasu, Sjedinjenim Američkim Državama. Poput najvećih holivudskih zvezda, srpski glumci briljirali su na crvenom tepihu, a među njima izdvojila se glumica Tamara Dragičević koja u filmu igra jednu od glavnih ženskih uloga, lik pevačice Silvane Armenulić.

Pročitajte još: TRAGEDIJA: Popularna pevačica preminula u 48. godini

Za ovu priliku Tamara Dragičevoć opredelila se za dugu crnu haljinu na jedno rame, sa izuzetno dubokim šlicem. Haljina je na jednom ramenu imala i veliku srebrnu mašnu, koja je dala posebnu notu elegancije ovoj glumici. Uz ovu jedinstvenu haljinu, glumica Tamara Dragičević ponela je klasične crne salonke na visoku potpeticu.

Pročitajte još: STAV ŠMEKERA: Da li prepoznajete glumačku legendu? 80-ih je plenio svojom harizmom, a devojke su LUDELE ZA NJIM (FOTO)

Pogledajte kako je srpska glumačka ekipa, i posebno Tamara Dragičević izgledala na premijeri slavnog filma "Toma"...


Foto: InstagramStoryScreenshot/tamaradragicevic

Pročitajte još: PENELOPE KRUZ se ovako šeta NJujorkom: Pitali ste se kako se nose pantalone koje je glumica savršeno uklopila

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.