Oglas
· · Komentari: 0
sti

I Megan Markl osvojile FARMERKE koje vole žene širom sveta: Dodala im je ovaj komad za dozu elegancije (FOTO)

Megan Markl zna da spoji najbolje komade odeće

1650137992_profimedia-0683586383.jpg
Foto: profimedia
Oglas

Megan Markl se nije pojavljivala mnogo u javnosti od kad su se ona i princ Hari preselili u Ameriku. Ipak, odlučila je da se suprugu pridruži na otvaranju Invictus igara u Holandiji, pa će par neko vreme zajedno provesti u Evropi.

Nakon što je na otvaranju igara blistala u elegantnom belom kompletu, sada se vojvotkinja odlučila za nešto ležerniji izgled. Megan je ponela prolećnu dnevnu varijantu, a opet ostala sofisticirana. Pojavila se u ležernim svetlijim farmerkama. Nismo je mnogo viđali u teksasu, a za ovu priliku odabrala je širi kroj, jedan od popularnijih modela ovog proleća.

Pročitajte još: LEPA GLUMICA SE OBLAČI KAKO HOĆE: "Kada sam napunila 50, kupila sam čizme do butina, neću da se povlačim" (FOTO)

Farmerke je uskladila uz belu majicu i kraći, teget sako od tvida, koji je svemu dodao notu elegancije. Izgled je dopunila bež baletankama i crnom, manjom tašnom, noseći je na ramenu.

Foto: profimedia

Megan je kosu stilizovala u jednostavn rep, dok na licu ima šminku u prirodnim tonovima koja je samo upotpunila njene lepe crte lica. Da sve bude još ležernije nosi avijatičarskih naočare za sunce. 

Izgled Megan Markl sigurno može da vam posluži kao nova prolećna inspiracija za neki od sledećih stajlinga.

Foto: profimedia

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas