Oglas
· · Komentari: 0
NEGA LICA

Izmet slavuja za bubuljice? Zvezde se kunu da je ovo TAJNA njihove lepote

Uvek je pravo vreme za negovanje i ulepšavanje, a ako želite da zablistate po receptu svetskih zvezda, izaberite neki od saveta po ličnom afinitetu.

1608292631_pjimage.jpg
Foto: Depozitfoto
Oglas

Mada verovatno nikad do kraja ne otkrivaju formule svoje lepote, neke “jednačine” izašle su u javnost, pa zašto ne biste pokušale da ih isprobate i tako testirate koliko su efikasne.

Jedna od najlepših glumica na svetu, Džesika Alba, kaže da je za lepotu najvažniji dobar san, a potom hidratacija.

Ukoliko ste nenaspavani i dehidrirani, izgledaćete loše bez obzira na dobru šminku - poručuje Alba i dodaje da je korektor uvek brzo rešenje za maskiranje nedostataka na licu.

Pročitajte još: Melanija ponovo oduševila modnom kombinacijom: Svaka žena mora da ima ovaj KOMAD GARDEROBE! (FOTO)

Kejt Hadson: Voda!
Kejt Hadson ima drugačiji pristup, pa kaže da je za njenu lepotu “kriva” voda sa ledom u koju svakog jutra zaroni lice kako bi se probudila i izgledala sveže. To joj pomaže da se odmah široko osmehne.

Manekenka Miranda Ker ima sledeći savet:

- Pre šminkanja obavezno uradim kratak piling, kako bih uklonila mrtve ćelije kože. Obično ga ostavim da deluje pet minuta, što je dovoljno da ostvari željeni efekat. Uveče meditiram ili bar uradim stoj na rukama i dobro se istegnem.

Vikleri, vikleri...

Dita Fon Tiz, kraljica burleske, kaže da drži do lepote svojih kovrdža, a za takozvane “pin-ap” talase koristi staru dobru tehniku.

Volim tople viklere, male ili srednje veličine, što su manji, lokne će biti čvršće. Kada ih navijem, na kosu nanesem sprej da bi dobila pun sjaj - poručuje Dita.

Pročitajte još: Kako negovati ruke tokom zimskih dana?

Glumica Dženifer Aniston koristi isključivo ekološke preparate za negu, pa se tako, na primer, umiva organskim sapunom od nevena.

Dženifer Aniston se kune u neven Foto: Depozit

I njena koleginica Ema Stoun ima slične stavove, a tvrdi da joj je najveći prijatelj čisto arganovo ulje za negu lica, kose i noktiju jer je bogato oleinskom i linolnom kiselinom, sadrži karotene i vitamin E, pa jača elastičnost kože i sprečava nastanak bora i strija.

Pročitajte još: Nakon ovoga ćete DOBRO RAZMISLITI čime ćete se ČEŠLJATI

Model Điđi Hadid neželjene “goste” - bubuljice rešava pastom za zube, koju namaže čim ih opipa, a ima i još jedno pravilo - izbegava da kosu pere svakog dana kako je ne bi isušila.

Atraktivna pop pevačica Bijonse veruje da je najvažnije kako se lepota tretira iznutra, pa vodi računa o tome šta jede i svakog dana pije dosta tečnosti.

Preporučujem prirodni sok od kelja, koji sadrži vitamin K, ubrzava cirkulaciju i pomaže obnavljanju ćelija - kaže pevačica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Glumica Demi Mur poznata je po tome što se s vremena na vreme podvrgava tretmanu pijavicama, kako bi se osećala svežije i izgledala mlađe, dok Viktorija Bekam koristi koreansku masku za lice koja sadrži izmet slavuja jer on, navodno, posvetljuje kožu i pomaže joj da se reši akni.

Izmet slavuja za bubuljice?

Dok popularni model Hejli Boldvin koristi kremu za lice koja sadrži i njenu krv, glumica Kejt Blanšet dobija mikroinjekcije matičnih ćelija kako bi joj koža bila nežnija i mlađa.

Pročitajte još: Da li obrve moraju da se slažu sa bojom kose? Šta su pravila?

Iako važi za jednu od najlepših žena savremenog doba, kraljica glume Skarlet Johanson pribegava vrlo jednostavnom receptu za negu - svako jutro čisti lice jabukovim sirćetom kako bi joj koža bila tonirana. I to je sve, jer je njena deviza - do lepote bez mnogo muke.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas