Oglas
· · Komentari: 0
MODA

Kaput-haljina Kejt Midlton koja je mnoge podsetila na princezu Dajanu: Uskršnji stajling vojvotkinje od Kembridža

Kraljevska porodica prisustvovala je Uskršnjoj službi u Kapeli Svetog Đorđa u zamku Vindzor, a ovo je jedna od retkih prilika da na okupu vidimo princa Džordža, princezu Šarlot i njihove roditelje.

1650271684_profimedia-0683843211.jpg
Photo: Profimedia
Oglas

Uskršnji stajling vojvotkinje od Kembridža, Kejt Midlton odiše elegancijom kakva se viđa samo u kraljevskim krugovima.

Vojvotkinja je odabrala, za ovu priliku kaput-haljinu s potpisom Emilije Viksted, komad koji je već nosila 2017. godine. U pitanju je komad čiji gornji deo prati figuru, dok se od struka naglašenog tankom trakom širi u vidu plisirane suknje.

Photo: Profimedia

Ovaj vrlo šik komad Kejt je upotpunila svetloplavom pismo-tašnom brenda Emmy London, nešto tamnijim plavim rajfom Džejn Tejlor koji je ponela kao fascinator i Emmy London salonkama iste nijanse. Sve je začinila vrlo efektnim biselnim minđušama, koje su naglasile otmenost ove kombinacije.

Photo: Profimedia

Sudeći po britanskim medijima, Kejt je ovim autfitom želela da da omaž pokojnoj princezi Dajani, majci princa Vilijama, koja se u sličnoj košulji-haljini identične nijanse pojavila u Kanberi pre skoro 40 godina.

PROČITAJTE JOŠ: Mesto gde se KUPAJU VILE I VEČNO VEZUJU ZALJUBLJENE: Na ovom mestu stvara se jedan od NAJVEĆIH VODOPADA u Srbiji

Očigledno su rešili da svi budu modno uklađeni, pa tako Džordž i princ Vilijam nose slična odela i košulje, dok su Kejt Midton i Šarlot u svetloplavim haljinama. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas