· · Komentari: 0
manekenka

Kendal Džener elegantna u jednostavnosti koju obožava: Ovako se pojavila na novom događaju (FOTO)

Kendal Džener voli jednostavnu modu bez ekstravagancije njenih sestara Kardašijan

1660915968_profimedia-0700215885.jpg
Foto: Profimedia

Kendal Džener je od male devojčice i mlađeg člana poznate porodice Kardašijan, izrasla u uspešnu manekenku koja se nalazi na svim važnim pistama širom sveta.

Mlada manekenka nedavno se pojavila na jednom događaju u Malibuu koji je okupio brojne poznate ličnosti. Kako se njeni modni izbori svaki put isprate sa velikom pažnjom tako je bilo i ovog puta, pa su sve oči bile uprte u Kendal.

Pročitajte još: U društvu Seke Aleksić i holivudskih glumaca: ALESANDRA AMBROZIO uživa u beogradskom noćnom životu (VIDEO)

Ponela je usku belu haljinu, asimetričnog kroja, pa je sa jedne strane dužine do poda, a sa druge je prorez koji joj otkriva celu nogu. Belu toaletu uklopila je uz crne sandale sa kaišićima i malu tašnu na ramenu, model koji je izuetno popularan u poslednje dve godine.

Foto: profimedia

Kendal je kosu i sada pustila da jednostavno pada, a na licu ima vrlo malo šminke. Vidimo da je manekenka došla izuzetno raspoložena, pa je u jednom momentu mahnula okupljenim fotografima.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.