Oglas
· · Komentari: 0
LEGENDARNO

Melanija KRALJICE: Zadala je ZADATAK koji će TEŠKO neka žena PONOVITI!

Sigurno ste se zapitali zašto je Melanija poslednje večeri Nacionalne konvencije republikanaca obukla drečavu zelenu haljinu. Imala je pakleni plan!

1598860037_MaraLaineTWiter.PNG
Foto: Twitter/ screenshot @FoundMyCarKeys
Oglas

Svaki deo garderobe Melanije Tramp šalje poruku, jer prva dama SAD ništa ne radi bez razloga. Posle zelene modne eksplozije Melaniju treba zvati "kraljica"!

Pročitajte još: Ima 27 godina i BOGATAŠI mu plaćaju da im za 2.000 dolara objavi SLIKE jahte, kola i LUKSUZA

Drečava zelena haljina?

Prolećna kolekcija
Reč je o "Valentino" haljini iz kolekcije Proleće 2020, bez rukava i "A" kroja. Suknja je dugačka i plisirana, a kompletan izgled je upotpunila tankim roze kaišem.

Melanija je ceo svet šokirala kada se pojavila u neon zelenoj haljini u vrtu Bele kuće. Haljina boje limete je istog trenutka eksplodirala na društvenim mrežama, a mnogi su se zapitali: Zar nije imala ništa drugo da obuče?

Melanija ništa ne oblači bez razloga, a ovom haljinom je poslala jaku poruku.

 Haljina je iste večeri dobila haštag #MelaniaGreenScreen i #GreenScreenDress jer su mikro blogeri odmah shvatili da im je poslala poruku:

Prva dama je noseći limeta-haljinu ponudila influenserima, blogerima i fotošop stručnjacima platnom po kojem mogu da pišu! Prvi su shvatili mikro influenseri (iznad 5.000 pratilaca) i odmah su počeli da ukrašavaju Melanijinu haljinu po svojoj volji.

Odmah su počeli da objavljuju poruke po haljini

Neki su na haljini objavili poruku o korona virusu i klimatskim promenama, drugi slike protivkandidata, treći učesnike konvencije... Kada su shvatili šta je uradila počeli su i komentari: "Melanija nije mogla da odluči šta će da obuče pa je pustila Tviter da joj pomogne!"

 

Međutim, većina je na Melanijinoj haljini pisala lepe poruke i objavljivala lepe slike.

Pročitajte još: Ima 27 godina i BOGATAŠI mu plaćaju da im za 2.000 dolara objavi SLIKE jahte, kola i LUKSUZA

Ipak, engleska kraljica Elizabete ja prva 2016. godine prva nosila neon zeleni kostim na proslavi njenog 90. rođendana. Međutim, njen stajkling niko nije iskoristio kao platno.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas