· · Komentari: 0
DECA POZNATIH

Ona je prava lepotica i ćerka poznatog repera: Znate li ko je Hajli Skot? (FOTO)

Pre nekoliko meseci Hajli je napunila 25 godina.

1616960718_hajli-dz.png
Foto: Printscreen / Instagram / hailiejade

Hajli je rođena krajem 1995. godine, a njeni roditelji - poznati reper Eminem i Kimberli Skot - su 4 godine kasnije stali na ludi kamen. Međutim, brak nije potrajao, te su se ubrzo, 2001. godine razveli.

Pročitajte još: Napitak koji kraljica Elizabeta konzumira svakodnevno: Potrebna su vam samo dva sastojka!

Iako je ćerka poznatog muzičara Hajli nikada nije želela da postane deo šou-biznisa. Nije davala intervjue, niti se pojavljivala u medijima, a tata Eminem je uvek poštovao tu želju, te u novijim obraćanjima javnosti nije odavao detalje njenog privatnog života.

Želela je da odrasta daleko od gungule 

Međutim, kako je Hajli izrasla u pravu lepoticu, nemoguće je ne primetiti je. Ona je sada prava zvezda na Instagramu, gde je ima preko dva miliona pratilaca. 

Pročitajte još: Efektan korset i crne pantalone: Evo kako kraljica Leticija uvek odlično iskombinuje samo dve boje (FOTO)

I pored slave i očevog bogatstva, Hajli je izrasla u prirodnu i umerenu devojku. Na sebi uvek ima blagu i jednostavnu šminku, a njene kombinacije su u skladu sa njenim godinama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hailie Jade (@hailiejade)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hailie Jade (@hailiejade)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hailie Jade (@hailiejade)

 Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.