· · Komentari: 0
ZAVODLJIVO

OPASNICA! Nikol Kidman vraća legendarni stil 90-ih najnovijim izgledom (FOTO)

Najnovija odeća Nikol Kidman će vas naterati da čeznete za modom 90-ih, jer je nedavno zapanjila u odeći koja je sablasno ličila na njen nekadašnji stil.

1635767620_profimedia-0634507850.jpg
FOTO: Profimedia

U subotu, 30. oktobra, glumica je okrenula glave na 36. godišnjoj ceremoniji u Kući slavnih, svojim šik modnim momentom, koji je veoma podsećao na njen kultni stil iz 90-ih.

Pročitajte još: Boja koja stoji svima: ČOKOLADNO-SMEĐA kosa Hejli Biber savršena je za jesen! (FOTO)

Nikol je prisustvovala događaju u Ohaju sa svojim dugogodišnjim suprugom Kitom Urbanom, koji je izveo specijalnu počast sa Kristinom Agilerom i Mikijem Gajtonom kako bi proslavio upisivanje Tine Tarner u Kuću slavnih.

Nikol iz prošlih dana

Dok su muzičari osvetljavali scenu svojim vatrenim setom, privlačan stil Nikol Kidman je ukrao predstavu.

Da bi obeležila tu priliku, glumica je obukla crni bodi i odgovarajuću satensku suknju.Svoj izgled je upotpunila dugim somotskim rukavicama koje je uparila sa dijamantskim satom i slojevima ogrlica.

Što se tiče glamura, Nikol je nosila jarko crveni ruž i odlučila da pusti svoju kovrdžavu kosu, koja je savršeno upotpunila njen smeli izgled. Sve u svemu, njen napeti ansambl je bio totalni nokaut i prikladan za događaj. I odeća i kosa podsetili su na njenu modu iz 90-ih.

Uzmimo na primer njen fantastičan stilski trenutak na Filmskom festivalu u Kanu 1992. godine, kada je dominirala u somotnoj haljini koja je grlila telo koju je uparila sa odgovarajućim rukavicama. U to vreme je nosila i crveni karmin i svoje prirodne lokne.

Uverite se i sami na slikama ispod koje prikazuju stil holivudske zvezde iz 90-ih!

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.