· · Komentari: 0

Počela "Pesma za Evroviziju": Milan Marić i Dragana Kosjerina blistaju na sceni u elegantnim izdanjima (FOTO)

Počelo je prvo polufinalno veče izbora za "Pesmu za Evroviziju".

1677699913_333072133_502852191996468_4145818085151977114_n.jpg
Foto: V. Danilov, Ata Images

Večeras će se predstaviti 16 kompozicija, a najboljih osam iz svakog polufinala boriće se 4. marta u velikom finalu gde će se po glasovima publike i stručnog žirija izabrati najbolja pesma koja će predstavljati Srbiju na Pesmi Evrovizije u Liverpulu.

Voditelji spektakularnog polufinala su Dragana Kosjerina i Milan Marić koji su svojom pojavom oduševili kako prisutne u studiju, tako i sve gledaoce pokraj malih ekrana.

Dragana Kosjerina i ovog puta je oduševila pojavom. Ponela je svetlucavu haljinu midi dužine bez rukava, a prati je dugački šlep crne boje.

Glumac Milan Marić odlučio se za klasičnu eleganciju sa kojom nema greške kada je muška moda u pitanju.  Poneo je crno odelo, ispod kojeg nosi takođe crnu košulju.

Foto: RTS

Podsetimo večeras će svoje pesme izvesti:

1. Mattia Zanatta i Angela Kassiani - Novi svet

2. Adem Mehmedović - Osmeh

3. Nađa - Moj prvi ožiljak na duši

4. Tijana Dapčević - Mamim

5. Princ - Cvet sa Istoka

6. Filip Baloš - Novi plan drugi san

7. Filip Žmaher - Čujemo se sutra

8. Luke Black - Samo mi se spava

9. Angellina - Lanac

10. Empathy Soul Project - Indigo

11. Stefan Shy - Od jastuka do jastuka

12. Hercenšlus - Vremenska zona

13. Savo Perović - Presidente

14. Igor Stanojević - Iza duge

15. Boris Subotić - Nedostupan

16. CHEGI & Braća Bluz Bend - Svadba ili kavga

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.