Oglas
· · Komentari: 0

Ronaldova DEVOJKA na meti kritika: "Zar je i ona morala to da uradi?" (FOTO)

Georgina Ronaldo kritikovana zbog fotografije koju je postavila na svoj Instagram profil

1696243296_Foto-Printscreen-Instagram-georginagio-Profimedia.jpg
Foto: Printscreen/ Instagram - georginagio, Profimedia
Oglas

Gergina i Kristijano Ronaldo u u skladnoj vezi već godinama. NJih dvoje zajedno uživaju, a ovoga puta Georgina je odlučila da počasti pratioce na Instagramu fotografijama sa romantične večere.

Georgina je postavila fotografije sa luksuzne večere, a ono što su mnogi pratioci primetili su njena usta.

'Što si uradila s usnama?', 'Usne pune botoksa', 'Zar je i ona to morala da uradi?', pisali su ispod nove objave. Bilo je i onih koje je ovaj izgled oduševio.

Par je trenutno u Saudijskoj Arabiji jer Ronaldo igra za klub Al Nasr. 

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas