Oglas
· · Komentari: 0

Seka Aleksić kao sav normalan svet: Pevačica otputovala na nastup vozom (FOTO)

Seka je ušla u voz potpuno sređena za nastup

1655713735_seka_port_08062022_0005.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Pevačica Seka Aleksić je nastupala na jednom poznatom novosadskom splavu. Ono po čemu će ovaj nastup biti upamćen je prevozno sredstvo kojim je Seka odlučila da putuje. 

Navikli smo da je pevačica puna iznenađenja, ali ona je prva među kolegama koja se usudila na ovako nešto. Naime, Seka je u Novi Sad stigla vozom. Pored nje, u vozu su bili i ostali putnici koji su išli u Novi Sad. Svi su bili iznenađeni što je vide potpuno sređenu u vozu. 

Pročitajte još: Zavirite na glamurozno venčanje Ane Dabović i Ilije Mustur: Mladenci prvi ples zaigrali uz emotivnu baladu Rođe Raičevića (VIDEO)

Pevačica je rekla kako se nikada ranije nije vozila ovim prevoznim sredstvom. Od kada je snimila spot u Titovom i Jovankinom Plavom vozu, imala je želju da iskusi ovu avanturu. Put od Beograda do Novog Sada je bila idealna prilika za to. NJeni utisci su veoma pozitivni. 

- Oduševljena sam. Sve je moderno, novo, uredno i čisto. Ovo mi je stvarno bilo fenomenalno iskustvo - objasnila je pevačica za Alo.

 

Seka je na sebi nosila uski crni triko koji je savršeno isticao njenu figuru. Visoke potpetice i torba „iv sen loran“ u bež boji dali su celom putovanju i jednu glamuroznu notu. U kupeu je bila sama pa je iskoristila priliku i da napravi set novih modnih fotografija.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas