Oglas
· · Komentari: 0

Sitno broji do dolaska druge bebe: Kako Rijana izgleda nekoliko nedelja pre porođaja - ne odustaje od svog dobro poznatog stila (FOTO)

Rijana je privukla veliku pažnju tokom obe trudnoće

1688803477_046e6d715be54edc14dc7a750ab05c6a832f2007.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Rijana će uskoro da postane mama po drugi put, a dane do porođaja provodi i te kako aktivno. Pevačica je fotografisana u Zapadnom Holivudu, a vidimo da se još uvek drži maksimalne udobnosti.

Često je bila na meti kritika tokom prve, ali i druge trudnoće zbog načina oblačenja, ali pevačica je svima dokazala da njene želje i udobnost nemaju cenu. 

Iako je često u ekstravagantnim modnim kombinacijama, Rijana se za dnevnu šetnju gradom odlučila za crni sportski top, trenirke i veliku jaknu.

Foto: profimedia

Ona je do sada nekoliko puta komentarisala kako se oseća od kad je postala mama i isticala da želi nekoliko dece.

Tokom intervjua za izdanje britanskog Voguea iz marta 2023., Rijana je rekla da je dete sa reperom (34) samo ojačalo njihov odnos.

- Sa bebom smo najbolji prijatelji. Moramo da budemo na istoj strani, ali uvek smo to imali u našoj vezi. Sve se menja kada dobiješ bebu, ali ne bih rekao da je to učinilo nešto, samo nas je zbližilo.

Podsetimo, Rijana i njen partner Asap Roki su odlučili da sinu daju ime Rza, što su javno objavili godinu dana nakon njegovog rođenja, a videćemo koje ime je slavni par prpremio za drugu bebu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas