· · Komentari: 0

Sofija Milošević pokazala izvajane noge: Manekenka izgleda SAVRŠENO i posle dve trudnoće (FOTO)

Sofija Milošević u izazovnom izdanju

1675423947_Foto-Ataimages.rs-Sofija-Milosevic.jpg
Foto: Ataimages.rs

Sofija Milošević je u srećnom braku sa Lukom Jovićem. Manekenka i nakon dva porođaja izgleda savršeno. NJenu izvajanu figuru bi mnoge žene poželele, a ona svojim objavama na Instgaramu ne prestaje da oduševljava pratioce.

Ovoga puta je pozirala u izazovnoj crnoj haljini jako zanimljivog kroja. Ima jako dubog šlic, pa su tako njene noge bile u prvom planu. Ukombinovala ih je sa zlatnim štiklama sa interesantnim leptirićima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA MILO (@sofijamilo)

Ispod objave se našao niz pozitivnih komentara.

"Prelepa", "Ti si jedna mačketina", "Princeza", "Izgledaš fantastično", bili su samo neki od njih, a najviše pažnje je svakako privukao komentar sa stihovima čuvene Brenine pesme koji je glasio: "Duge noge za igranje, vito telo za gledanje".

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.