Oglas
· · Komentari: 0

U vezi je 5 godina sa jednim od najlepših muškaraca: SADA JE POKAZALA ČIME GA ZAVODI (FOTO)

''Šokirana'' sopstvenom srećom

1677245554_profimedia-0758255960-Suki-Voterhaus.jpg
Photo: Profimedia
Oglas

Glumica i model, Suki Voterhaus, je i dalje iznenađena vezom sa zvezdom ''Tvajlajta'', Robetom Patinsonom. On je nedavno proglašen za jednog od najzgonijih muškaraca na planeti, sudeći po proračunima ''zlatnog preseka'' na koji se ovi naučnici oslanjaju. 31-godišnja Suki, je nedavno otrila da se i dalje ponekad iznenadi svojom srećom:

'' Šokirana sam da sam tako srećna sa nekim skoro 5 godina'', rekla je Voterhaus u nedavnom intervjuu za The Times.

A čime ga je zavela, dokazuju i najnovije fotografije sa događaja na kom se pojavila, u seksi zelenoj haljini.
Sa dubokim dekolteom, optočenim šljokicama, u prozirnoj dugoj haljini do poda, ostavila je malo toga mašti.


Suki je ispod zelene haljine nosila samo bodi, koji se nazirao, a ovakav izgled je isticao njene vitke noge. Haljina je sa zadnje strane još više otkrivala...

Foto: Profimedia

Ovaj provokativni izgled upotpunila je razbarušenom kosom i gustim šiškama, uz zlatne naušnice, a usne je naglasila ružem u narandžastoj boji.

 

BONUS VIDEO: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas