Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
поучно

Савети МИЛИЈАРДЕРА: НОВАЦ ипак не купује СРЕЋУ

Ворен Бафет је током живота напорно радио и успео да заради богатство на коме му многи завиде. Ни данас, са 90 година, не намерава да успори темпо. Сигуран је да је све што има у животу стекао захваљујући овим правилима којих се строго придржава.

1601284088_Depositphotos_8147888_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Овај човек зна тајну срећног и испуњеног живота. Његове пословне савете врло лако можемо применити и у свакодневном животу.

Мислите на дугорочан успех

Када инвестирате новац у неки посао, прво размислите да ли ће то бити исплативо у наредних 10 или 20 година. Не очекујте да преко ноћи постанете успешни, успех захтева време. Исто важи и за људи, бирајте оне који ће увек бити ту за вас и бити вам ослонац и подршка и за 50 година. Не губите време на празна приљатељства.

Прочитајте још: Како се навићи на посао после ГОДИШЊЕГ ОДМОРА?

Останите фокусирани

Притисак може бити јак, али никад не смете одустати од својих планова и снова. Себи ћете учинити највећу услугу ако издржите све олује у нади да ћете на крају ипак угледати Сунце. И на крају увек тако и буде, срећа прати само оне који су храбри да довољно верују у себе.

Пронађитет правог партнера

Када планирате улагање у посао, врло је битно да радите са људима у које имате поверења и који су слични вама. Једни тако ћете постићи успех. Ништа другачије правило не важи ни у животу. Увек бирајте људе који су вам слични, тако ће вам живот бити лакши, лепши и занимљивији. Нико не сме своје време да троши на људе који му не пријају и извлаче позитивну енергију.

Улажите у себе

Да би фирма напредовала потребо је стално улагање и унапређивање пословања. Увођење иновативних метода и савремене технологије. Баш тако је и у животу. Човек никад не сме да престане да учи нове ствари и стиче нове вештине.

Прочитајте још: Да ли сте задовољни животом? СРЕЋНИ људи сваког дана ураде ОВУ СИТНИЦУ

Новац не купује срећу

Иако се Бафет сврстава на листу најбогатијих људи, он богатство не гледа као мерило успеха. За њега се успех и срећа огледају у броју блиских људи.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas