· · Коментари: 0
ПЛАНЕТЕ

Ово смо чекали: МАРС вечерас креће директно, а то значи ЧУВАЈТЕ НОВЧАНИК

Млад Месец у Шкорпији - 15. новемабар донеће проблеме елити и нови почетак, али и страшне финанасијске проблеме.

1604924551_BuducnostPexel.png
Фото: Пексел

Новембар је веома опасан за тржиште новцем и финансије, могло би доћи до губитка контроле. О томе можете детаљније прочитати ОВДЕ.

Јупитер и Плутон отварају врата променама на финанаијском тржишту почетком 2021. године.

Коњункција Јупитера и Плутона широм отвара врата за веома важну промену на финансијском тржишту у структури света почетком 2021. Нису само у питању амерички председнички избори и ковид, већ свеопшти прекид досадашњих правила и структуре, који је најављен почетком године.

Прочитајте још: "Свевидеће око" је ДОКАЗ: Међу нама су ПОСМАТРАЧИ и то је разлог зашто нас ВАНЗЕМАЉЦИ ОТИМАЈУ

Ово сада је финале процеса. Прошли смо кроз велико преправљање и обнављање енергије на глобалном плану, трансформацију нашег света, структуре система, лидерства, онога што је битно за нас, како креирамо наш живот, и схватићемо шта се трајно променило и шта је суштина.

Шта је истина, а шта лаж. Ко је ауторитет, а ко не. Како за нас лично, тако и у свету који нас окружује.

Прочитајте још: После 735 ГОДИНА: Среле су се ТРИ ПЛАНЕТЕ, стари свет ће се распасти и у ДЕЦЕМБРУ почиње НОВИ ПОРЕДАК

Плутон разбија целину на најситније делове и онда их спаја на нов начин. Јупитер доноси обиље и експанзију и даје могућност да се то ново прошири у најудаљеније крајеве света. Велика криза носи у себи огроман потенцијал за квантитативни скок. Спој ове две планете доноси ширење вируса, али, исто тако, може и ојачати колективни имунитет.

Спој Плутона и Јупитера шири вирус...
Колективни имунитет
Они који су се изборили са вирусом носе у себи информацију исцељења, а она ће бити доступна осталима, тако да ће колективни имунитет ојачати на најприроднији и најједноставнији начин.

Треба напоменути да уласком Сатурна и Јупитера у знак Водолије крајем године прелазимо на "ваздушни образац" функционисања. С обзиром на то да смо сви међусобно повезани, информације ће се ширити много брже и лакше.

Прочитајте још: Писмо МАСОНА које се ПРЕПРИЧАВА: Испровоцираћемо социјалну КАТАКЛИЗМУ и отворити врата ЛУЦИФЕРУ

Где је вирус, ту је и карантин. Интересантно је да је ова 2020. која у себи носи огроман потенцијал за радикалну промену, уздуж и попреко испресецана карантинима.

Јарац доноси проблеме елити, ауторитетима.

Промена се одвија у знаку Јарца који се односи на структуру друштва, ауторитете, моћ, власт, елиту. Дакле, они су у проблему. Мука их је натерала да усаврше тактику "напад је најбоља одбрана". Кад год код људи ојача одлука да преузму контролу над својим животом, власт организује карантин да би "обичне грађане" спасила од њих самих.

Прочитајте још: СВЕ СЕ ЗНАЛО УНАПРЕД! Ако 1. јануар падне у СРЕДУ, биће ГЛАДИ, а људи ће УМИРАТИ од ЗАРАЗНЕ БОЛЕСТИ

Можемо приметити да фазе "опуштања" и "затезања" трају 51 дан, што превазилази природан процес припреме који траје 40 дана. Човек таман "скува" нешто у себи, а онда мора да чека још 11 дана да предузме нешто. Јавља се фрустрација, немоћ, беспомоћност и на крају "хлађење".

Фрустрација, немоћ, беспомоћност - хлађење!
Да ли ће задржати Марс?
Актуелни јесењи карантин покрива средину новембра која обилује експлозивним аспектима. Да ли ће успети да задржи Марс који ће "полетети из катапулта", када крене директно 14. новембра?

На крају, млад Месец на 23 степена Шкорпије 15. новембра у секстилу (60 степени) са Јупитером, доноси нови почетак који ће нагласити трансформативну и регенеративну природу Шкорпије. Обратите пажњу у коју кућу вам "пада", јер ту имате подршку за покрет.

Прочитајте још: Деценијама су нас ПРИПРЕМАЛИ за КОРОНУ, а овај МУРАЛ је ДОКАЗ! (ФОТО)

И још нешто, пазите на новчанике. Пун и млад Месец посматрамо у пару, као процес. Овога пута радња се дешава у областима које се односе на финансије.

Пун Месец у Бику 31. октобра налази се у природној другој кући новца, а млад Месец у Шкорпији, природној осмој кући, где је наш новац повезан са институцијама - банке, осигурања, порези. Зато будите максимално опрезни у складу са горепоменутим финансијским трзавицама које следе.

 Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.