Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МРШАВЉЕЊЕ

Лимун ДИЈЕТА за витку линију: Изгубите и до 10 КИЛОГРАМА за само 16 дана

Уколико имате две недеље до одмора, ово је идеална дијета за вас

1658955737_fruit-g3d47a4923_640.jpg
Фото: Pixabay
Oglas

Лимун дијета истовремено представља и идеалан начин за детоксикацију целог организма, који топи вишак масних налага уз избацивање свих наукпљених токсина. У само 16 дана, колико ова дијетта траје можете изгубити и до 10 килограма уколико се заиста придржавате њених правила.

Ова дијета није нека нова измишљотина нутрициониста, већ ју је створио Стенли Буругс још 40-их година прошлог века, а требале су јој три десеније да достигне заслужену популарност.

Прочитајте још: Смршајте и до 5 кг за само 3 дана: ТРОДНЕВНА дијета која обећава невероватне резултате

Лимун дијета темељи се на једном напитку.

Састојци за напитак:

  • 2 кашике свежег сока од лимуна
  • 2 кашике јаворовог сирупа
  • 200 милилитара воде
  • кајенски бибер на врх кашичице

Употреба напитка:

Током дана попије се између 6 и 12 чаша напитка, свеже припремљеног, а унос хране своди се на минимум. за жене на пример 1200 калорија.

За лимун добро знамо да подстиче метаболизам и пробаву, а јаворов сируп је ту за хранљиве састојке и енергију, док ће кајенски бибер помоћи у разградњи слузи у телу. 

Прочитајте још: Спремите тело за плажу у рекордном року: Испробајте ДИЈЕТУ са ЛУБЕНИЦОМ

Користи од дијете:

  • детоксикација - чисти тело од токсина, нарочито црева и лимфу
  • метаболизам - напитак убрзава метаболизам и подстиче разградњу масти
  • мршављење - током дијете можете изгубити до 10 килограма уколико имате стварно велики вишак, они мршавији изгубиће два до три килограма

Током спровођења лимун дијете једе се лагано, дозвољене су следеће намирнице:

  • напитци - свеже исцеђени воћни сокови и зелени чај
  • орашасти плодови - бадеми, лешници
  • поврће - броколи, грашак, купус, лук, шаргарепа, патлиџан, спанаћ, тиквица
  • протеини - пасуљ, пилетина, ћуретина, риба, семенке бундеве, тофу сир
  • воће - диња, грејп, грожђе, јабука, киви, лубеница, јабука, поморанџа
  • зачини - коријандар, мента, рузмарин, тимијан

Вежбање

Због ниског дневног уноса калорија препоручују се физички напори мањег интензитета попут јоге, шетања и вежби истезања.

Прочитајте још: Дијета Милице Милше: Глумица за ТРИ месеца смршала 10 килограма (ЈЕЛОВНИК)

Због ниског дневног уноса калорија могуће је осетити слабост, па је тада потребно појачати унос протеина и орашастих плодова. Дијета се држи 16 дана након чега треба направити паузу од барем два месеца ако желите наставити. Уз то, након што дијета заврши, полагано уводите остале намирнице које сте иначе нормално јели.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas