Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Мој оброк се своди на пет залогаја": Гоца Божиновска открила како одржава витку линију деценијама - "Нисам на дијетама, али ову храну не волим" (ФОТО)

Певачица признала да без једне намирнице никако не може

1670931159_foto-Goca-Ata-images.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Гоца Божиновска већ деценијама одржава витку фигуру, иако не држи строге дијете. Тврди да све зна да кува и да је највише кулинарских вештина научила од свекрве.

"За мене не постоје препреке када је кување у питању, јер све што наумим знам да припремим. Када год ми се неко јело свиди, аутоматски тражим рецепт. Прве кораке у кулинарству направила сам уз мамину помоћ, али свекрва је била та која ме је научила много тога у кухињи. Од ње сам покупила рецепт за прави кафански гулаш, и по њему сам постала чувена", испричала је за "Гранд Онлине" једном приликом, па додала да не воли масну и зачињену храну:

"Не волим ништа што је зачињено и масно, тако да печења избегавам у широком луку. Увек се пре опредељујем за пилетину, мада највише уживам у поврћу, а омиљено јело ми је сатараш. Једном приликом пробала сам кинеску патку и згрозила сам се. Она се припрема у шећеру, а не у соли, и заиста ми је укус био ужасан. Међутим, с временом је почео да ми се свиђа тај специјалитет, па често у иностранству тражим месо са слатким сосом".

Прочитајте још: Милица Павловић за ДВЕ недеље смршала 10 КГ: Ујутру је јела само једну намирницу, а ово је њен јеловник

Највише је одушевљена кинексом кухињом, а сир никако не може да избаци из исхране:

"Сиреви су ми порок, без нијх не знам, не могу и нећу. Иначе, врло мало једем, мој оброк се своди на пет залогаја. Ипак, када кувам, онда је то обилно, али од свега тога ја најмање пробам. Од свих светских кухиња, морам да признам да сам одушевљена кинеском. Мада, и ми имамо специјалитете, као што су сарма и роштиљ, који су заиста ремек-дело за стране туристе. Додуше, нама је то сваки дан омогућено да једемо, па вероватно више не знамо мерачки да уживамо у томе, али битно је да имамо чиме да се дичимо пред гостима".

Воли да кува за најближе, а не крије да је и партнерима припремала романтичне вечере:

"Васпитана сам тако да мислим да је свака жена комплетна тек када се докаже и као врсна куварица. Никада нисам заводила мушкарце кулинарским вештинама, али им је годило моје умеће и нису штедели на речима хвале. За себе могу да кажем да сам права домаћица и свако мало припремам вечере за себи драге људе. Такође, нису ми стране ни романтичне вечере које сам приређивала својој јачој половини, али и којима сам била изненађивана од стране истог. Углавном смо на тај начин обележавали битне датуме у вези или уопште у години", закључила је Гоца за поменути медиј.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas