Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МРШАВЉЕЊЕ

Ово је тајни састојак КАФЕ који гарантује РАВАН СТОМАК

До равног стомака можете доћи и без одласка уз теретану.

1645051683_coffee-gbb868546d_640.jpg
Фото: Pixabay
Oglas

Брз метаболизам и редовно вежбање одличана су комбинација за мршављење и раван стомак. Међутим, до равног стомака и уског струка можете доћи и без одласка у теретану тако што ћете свој метаболизам убрзати - испијањем кафе.

Прочитајте још: Фаталан, шармантан и невероватно паметан: Да ли знате ко је био први БЕОГРАДСКИ ПЛЕЈБОЈ - Завео је три најлепше Југословенке, па им сломио срце

Наравно, подразумева се да конзумират чисту црну кафу, без млека.

Нутриционисткиња Лиса Ричардс упозорава како разни напици од кафе могу додати калорије нашем дневном уносу и то без да ми то одмах схватимо. Осим тога, ако пијете јако зашећерену кафу, од тога ћете се тешко одвикнути па је најбоље држати се обичне, црне кафе без додатака.

Прочитајте још: "Умрећу с ожиљком због Данилове несреће": Наташа Беквалац отворила душу о БИВШИМ МУЖЕВИМА

Ипак, како би та црна кафа била делотворна и како би убрзала метаболизаму њу је потребно додати само један уусни састојак - цимет.

Прочитајте још: Где би требало да поставимо полицу са књигама према ФЕНГ СХУИ правлима? Ево шта доноси негативну енергију

- Цимет подстиче термогенезу у телу - објашњава ова нутриционисткиња. Наиме, то је процес загрејавања тела и он може довести до тога да сагоревамо више калорија. Успут, цимет је природна опција за подстицање термогенезе и свакако је бољи избор од разних суплемената који чине исто.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas