Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
исхрана

Шта је ЈОГУРТ ДИЈЕТА? Спремите се за лето и побољшајте здравље

Јогурт је део дијете која помаже да смањимо килограме.

1647868149_berries-g95e6a0dde_1280.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Јогурт је ферментисани млечни производ у коме уживају људи широм света. Помаже костима да остану јаке и потпомаже боље варење.

Још једна примена јогурта је веома корисна. Неколико дијета је усредсређено искључиво на јогурт јер се сматра да је одличан када желимо да изгубимо килограме.

Јогурт дијета

Популарна дијета са јогуртом тпомаже појединцима да изгубе 1 до 2,5 кг за две недеље. Ова дијета подразумева да уносимо јогурт најмање два пута дневно, пише Хеалтхлине.

Доручак и ручак: јогурт помешајте са једном шољом (око 90 грама) целих житарица и порцијом воц́а

Прочитајте још: Да ли сте пробали ДИЈЕТУ СА ЈАБУКОМ? Мршавите здраво и без гладовања

Вечера: одаберите око 170 грама немасних протеина (говедина, јунетина, свињетина, пилетина) и око 350г  поврц́а према избору

Ужине: око 170г сировог поврћа које волите или око 80 грама неког куваног поврц́а и 3 порције млечних производа без масти током дана

Ова дијета је смањила унос калорија на само 1200 калорија дневно, а препоручује да повец́ате физичку активност ходањем 30-40 минута сваког дана. Заједно, ови фактори имају резултата смањење уноса калорија, што вам помаже да изгубите тежину.

Јогурт у овој дијети помаже да изгубите на тежини, али и побољшате опште здравље.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas