Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

У смути можете да додате ДВА САСТОЈКА идеална за сагоревање масти: Идеална дневна рутина

Смути је функционални део сваког плана здраве исхране, јер је практичан, лако се прави и у њега стаје гомила хранљивих материја које су нам неопходне

1689673931_shutterstock_584873176.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Размислиет да овог лета у своје смутије додате ђумбир и зелени чај који ће максимизирати здравствене предности које ово згодно пиће може понудити.

Сазнајте како да додате ђумбир и зелени чај у своју дневну рутину за виталност и тањи струк.

Ђумбир

Ђумбир има термогене квалитете који подстичу метаболизам и сагоревање калорија. Он контролише апетит, смањује потрошњу хране. Ђумбир у смутијима може помоћи да изгубите масноћу на стомаку повећавајући метаболизам и варење.

Ђумбир је већ неко време суперхрана. Можете додати ољуштени или неољуштени ђумбир у комбинацију воћа као што су банане, ананас и јагоде. Додајте течност, као што је јогурт или сок од поморанџе, и блендирајте док не добијете глатку течност.

Зелени чај

Зелени чај укључује катехине, антиоксиданте који повећавају метаболизам и оксидацију масти. Временом, циљано сагоревање масти и већа потрошња калорија могу смањити масноће у стомаку.

Ако нисте сигурни како да укључите зелени чај у своје рецепте за смутије, можете почети са мачом у праху. Овај прах је у последње време изузетно популаран у пићима, а можете га направити код куће. Можете изабрати млеко по свом избору, као што је бадемово или овсено млеко, зреле банане, мало меда као заслађивач и, наравно, квалитетан мача прах. Мача има карактеристичан укус, па се поиграјте мало док не нађете комбинацију која вам одговара.

Такође можете да користите кувани зелени чај као течност уместо мача праха и да укључите састојке као што су авокадо и спанаћ за изузетно здрав смути од зеленог чаја.

Иако зелени чај и ђумбир могу бити корисни, они би требало да буду део уравнотежене исхране, редовног вежбања и здравог начина живота. Ове две намирнице неће бити магични састојци који ће вам уклонити све стомачне масти, али су одличан додатак вашој исхрани.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas