Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Чоколадни колач који се НЕ ПЕЧЕ: Допашће се свим љубитељима слаткиша

Све чешће смо услед бројних обавеза у потрази за колачима који се не пеку

1708421260_shutterstock_558350308-1-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Хрскави чоколадниколач је енергетска бомба и прави се од неколико врста чоколаде. Можда ће вам бити интересантни и чоколадни мини чизкејк са орео кексом. Чоколадни колач је савршен десерт за љубитеље слаткиша, попут колача је, а не пече се и врло једноставно се прави. Ево како да направите хрскави чоколадни колач!

Састојци за хрскави део:

  • 85 грама кукурузних пахуљица
  • 60 грама ораха
  •  2 кашике чоколадног крема
  • 85 грама млечне чоколаде

За мекани део:

  • 250 грама црне чоколаде
  • 200 грама чоколадног крема

Рецепт за хрскави чоколадни колач

Измрвите кукурузне пахуљице

За хрскави чоколадни колач прво убаците кукурузне пахуљице у кесу за фрижидер и измрвите их оклагијом. Потом их пребаците у стаклену чинију.

Исецакјте орахе

Орахе исецкајте ножем на дасци и додајте их кукурузним пахуљицама. Преко тога сипајте чоколадни крем са истопљеном млечном чоколадом. Све добро измешајте. У мали калуп ставите папир за печење и на дно равномерно утапкајте ову смесу.

Истопите смесу за меки део

Смесу за меки део истопите и прелијте преко хрскаве смесе. Оставите у фрижидеру два сата, потом извадите из калупа и украсите са још ораха или лешника. Уживајте у хрскавом чоколадном колачу.

(Ствар укуса)

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas