Уз овај рецепт прављење пите уопште није тешко
Oglas
Потребно је:
- 3 јаја
- 3 кашике брашна или гриза
- 100 мл јогурта
- 1/2 кг танких кора
- 300 г малина
- 100 г сувог грожђа
- 100 г шећера
- 70 мл уља
- 1/2 прашка за пециво
Припрема:
Умутити јаја са шечером, додати гриз са прашком за пециво просејано, уље и све изједначити.
Три коре премазати надевом, али прву кору мажете само уљем. На сваку кору ставити мало сувог грожђа, а на трећу при дну малине.
Увити у круг и ређати у подмазан округли плех.
Остатак надева премазати ореко кора. Пећи на 200 степени 40мин. Пријатно!
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas