Пилетина на купусу се спрема једноставно, тако да је потребно само да припремите све састојке
Oglas
Потребно је:
- 1 главице купуса слатког или киселог
- 1 главица црног лука или празилука
- мало љуте туцане паприке
- ловоров лист
- бибер у зрну
- маст или уље
- 200 г сувих ребара
- 1 пиле
Припрема:
У већу шерпу која иде у рерну испржити празилук на уљу или масти, додати сецкан купус, па и њега пропржити.
Ако је неслан додати соли, мало млевене паприке, може љуте, ловоров лист, бибер у зрну и сува ребра.
Све ово динстати да течност испари. Пиле посолити и прелити уљељем. Купус склонити са шпорета, па ставити спремљено пиле преко купуса и ставити у рерну да се пече на 220 степени Ц сат времена.
Уз овај ручка спремите супу, а лепо ће ићи и пројица. Пријатно!
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas