Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
РЕЦЕПТ

Сјајан предлог за ручак: Обрадујте најмилије ПУЊЕНИМ ТИКВИЦАМА И ПАПРИКАМА (ВИДЕО)

Омиљено јело многима

1653805271_paprike.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен
Oglas

Из Бакине кухиње овога јутра стиже нам предлог за ручак, које смо сигурни смо, већина људи обожава. Припремите пуњене тиквице и паприке на специјалан начин.

Прочитајте још: Тортиља сендвич у ТОСТЕРУ: Доручак спреман за ДВА МИНУТА! (ВИДЕО)

Потребно је:

тиквице младе
свежа или смрзнута паприка
600 гр млевеног меса
2 струка црног и белог младог лука
1 већа рендана шаргарепа
50 гр обареног пиринча
1 јаје
1 свеж парадајз
соли, бибера сувог зачина
црвена млевена паприка
1 кашика брашна
200 мл воде
200 мл куваног парадајза
маслиново уље

Припрема: 

У млевено месо сипати 100 мл воде па рукама измешати са млевеним месо и ставити на шпорет и мешати да се млевено месо не згрудва,.

 

Кад вода испари додати уља, рендану шаргарепу и сецкан лук црни и бели. Поклопити и динстати 10 минута. 
Додати на крају црверну паприку, бибер млевени, зачин по жељи.  Убацити обарен пиринач и једно јаје. Све добро изједначити. Тиквице огулити издубити па је мало обарити 5-6 минута. Паприке очистити од семенки. 

Прочитајте још: Спремите ДОМАЋУ пилећу паштету: Рецепт који воли цела породица

 

Тиквице и паприку напунити надевом па затворити листовима парадајза или листовима кромпира У чинију ставити брашно, парадајз мало уља воду , мало посолити па жицом измешати и прелити паприке. Пећи на 220 степени Ц 40 -50 минута Уз неку чорбицу имате врхунски ручак.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas