Oglas
· · Komentari: 0

Carnex Pileća prsa: Zalogaj kome niko ne može da odoli

U životu je najvažniji balans.

1703234200_proba96.jpg
Oglas

Izbalansirana ishrana često podrazumeva samodisciplinu. Za one koji vole obrok bez suvišnih dodataka tu su Carnex Pileća prsa u omotu, pogodna za doručak, užinu, večeru i zalogaje kojima je teško odoleti. Proizvedena po specijalnoj recepturi, Carnex Pileća prsa u najboljem obimu su očuvala kvalitete i benefite pilećeg mesa koji su potrebni našem organizmu da u potpunosti optimalno funkcioniše. Pripremljena od pažljivo odabranih komada pilećeg mesa, sa manje od 2% masti, bez veštačkih boja i bez aditiva, bez laktoze, pileća prsa su bogat izvor proteina, koji nam daje neophodnu energiju. Idealan su odabir za sve one koji žele kvalitetan obrok, a ne žele kompromis kada je u pitanju ukus.

Carnex Pileća prsa su odličan izbor i za predjelo i za salatu. Lako se kombinuju sa povrćem i hlebom po vašem izboru, dodatak su za razne kombinacije sira, pečuraka i povrća, a nezamenjivi deo Ruske salate i Mimoza salate.

Kombinacija sastojaka za omiljeni obrok, salatu ili predjelo neka ostane po vašem ukusu, a Carnex Pileća prsa pripremljena po posebnoj recepturi, od odabranih komada pilećeg belog mesa, sigurno će se dobro uklopiti u svaki vaš izbor. Osim što su lagan, ali slastan zalogaj, pileća prsa, kao vredan izvor proteina, omogućiće vam da unesete hranljive vrednosti, uz minimum masti. Danas je postalo gotovo imperativ voditi računa o sastavu obroka i biti posvećen zdravlju, pa samim tim i zdravoj ishrani. Zato su ukusni obroci koji nam daju energiju i sadrže sve elemente potrebne našem organizmu da normalno funkcionuše u toku dana, više nego značajni.

Neka vam svaki dan bude ukusan!

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas