Oglas
· · Komentari: 0

Svaki dan namazan uz Carnex Smazalice!

Prva reč koja me uvek odmah podseti na detinjstvo jeste pašteta. Namazana na parčetu svežeg hleba, miriše u rukama kao da je neodoljivi sočan zalogaj u kom smo svi uživali za doručak, užinu ili večeru. Ma bilo kad, samo je otvoriš, namažeš i smažeš i spreman si za sve pobede tokom dana.

1702893006_SMAZALICE---KV--2-.jpg
Foto: Promo
Oglas

Pašteta je i danas omiljena na svakom stolu, ali dok je do nas došla, mnogo vekova je prošla kroz razne recepture.

Danas se paštete visokog kvaliteta prave po posebnim procedurama i to od odabranih delova mesa. To je posebno značajno za ishranu najmlađih, ali i svih koji vode računa o kvalitetu hrane i traže drugačije ukuse i sastave proizvoda koji u sebi ne sadrže veštačke dodatke.

Osluškujući potrebe tržišta, pre nekoliko godina Carnex je lansirao Smazalice koje su kreirane da osvoje srca naših najmlađih potrošača.

Smazalica Ćureće i Pileće paštete, koje se prave od biranih delova čistog pilećeg i ćurećeg mesa. Carnex Smazalica Pileća pašteta je fino usitnjena čista piletina, ukusna mešavina kvalitetnih prirodnih sastojaka, blagog ukusa prilagođenog deci. Smazalice Ćureća pašteta napravljena je od čistog ćurećeg mesa, idealno balansiranog ukusa koji deca obožavaju.

Carnex uvek strogo vodi računa o potrebama najmlađih, zato su ove paštete bez veštačkih boja, bez aditiva od pažljivo odabranog čistog mesa, i zato su odličan izbor doručak ili užinu za najmlađe.

Sa Smazalica paštetom imate ukuse koji oni najviše vole, i svako dete će naći svoj omiljeni ukus. Možete dodati i salatu i pred vama je odličan obrok za vaše najmlađe.

Mnogo je načina za uživanje u slasnim ukusima i teksturama Smazalice pileće i ćureće paštete, bilo da ih mažete na omiljeni hleb, tost ili na slasne krekere, uživaćete u savršeno izbalansiranim zalogajima. Odlikuje ih specifičan miris dobijen odabirom prave mešavine začina koja odražava savršen balans sastojaka. Vaše dete će poželiti da proba sve te slasne zalogaje!

Što god dodate pašteti, ona će se odlično sljubiti sa različitim ukusima i tada počinje pravo uživanje u hrani kojoj je teško odoleti. Naučite vaše najmlađe da sami prave svoje omiljene i originalne kombinacije i uz vaše ideje otvoriće im svet novih ukusa.

Probajte Smazalica Ćureću i Pileću paštetu i uverite se u to da jedno namazano parče Vašoj deci neće biti dovoljno! Čim ga namažete, oni ga već smažu! Neka Vam svaki dan bude namazan uz Carnex Smazalice!

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas