· · Коментари: 0
САВЕТИ

Кинескиње имају неколико тајни за лепоту лица: Паста од биља за светао тен, беланца за смањивање бора, а ево како да користите ПИРИНЧАНУ ВОДУ!

Сви смо сведоци тога да Кинескињама ретко које жене могу да парирају када је реч о лепоти и нези лица.

1618764846_Depositphotos_10503219_s-2019.jpg
Фото: Депоситпхотос

1. Зелени чај

Кинези пију много зеленог чаја који утиче на губитак тежине. Такође зелени чај представља антиоксидант који садржи својства против старења коже, јача имунолошки систем, утиче на дуговечност и здравље. Чај прелијте врелом водом и пустите да одстоји 2-3 минута. Можете додати мед, или шта волите, по жељи.

Прочитајте још: Српско јерменски бракови су најуспешнији из два добра разлога

2. Светао тен

Кинескиње су познате по беспрекорној и луминисцентној кожи. Оне за такав изглед користе пасту од биље. Користе пасту од лимунове менте, коју мажу на кожу како би тренутно разведрили тен.

3. Природни тонери

Кинескиње користе пиринчану воду за тонирање коже и побољшавање тена. Само потопите пиринач у посуду са водом и добро га промешајте док вода не постане млечно бела, чувајте ову воду у фрижидеру и користите као тонер. Јефтино, а диван тонен. Вода се може чувати око 3-4 дана, а затим је треба заменити.

Прочитајте још: Проблем масне косе могао би да реши једноставан производ који имамо у кући

4. Смањивање бора

Кинескиње имају меку, лепу и глатку кожу. Оне се служе маскама од беланаца како би кожа била сјајна и затегнута. Беланци су опори што доводи до чврсте коже. Нанесите беланца и оставите да се осуше, а после 20 минута исперите хладном водом.

5. Решите се подбулог лица

Жене из Кине чврсто верују у ефекат добрих масажа како би поспешиле циркулацију крви. Масаже лица су прилично популарне у кинеској култури да би се смањила натеченост и поспешила регенерација ћелија.

Прочитајте још: Користи се вековима уназад: Да ли сте пробали УЉЕ ШИПКА за лечење акни?

Неколико ствари морате запамтити пре него што се упустите у режим лепоте заснован на овим саветима Направите фластер пре наношења било којих састојака на лице. Масаже и третмани за лице су добри ако се периодично раде. Укључите соју и печурке у своју исхрану. Добра дијета је темељ здраве и блиставе коже. 65 до 75 процената вашег тела је ваша храна. Можете пробати сокове за детоксикацију и добити сјајну кожу Сада знате тајне, учините их делом свог новог режима лепоте. Добро здравље одражава се као лепота. Жене у Кини су ово искористиле, пише "Стyле Цразе".

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.