Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПРИРОДНИ МЕТОДИ ЛЕЧЕЊА

ЛЕК ИЗ КУХИЊЕ: Две намирнице које користимо за припремање јела сачуваће ЗДРАВЉЕ ПЛУЋА

Чиста и здрава плућа су кључ јаког организма

1619706862_Depositphotos_139877242_s-2019.jpg
Фото: Депоситпхотос
Oglas

Метода чишћења плућа лековитим биљкама посебно се препоручују пушачима, али и пасивним пушачима, као и особама које живе у веома загађеним подручјима. Повремено чишћење плућа и бронхија може вас спасити кашља, бронхитиса, астме, а веома је важно и као превентива од рака плућа.

Прочитајте још: Месечева ДИЈЕТА за април: Једноставна и ефикасна! (САТНИЦА)

Посебно је значајно да усмерите пажњу на плућа у време пандемије корона вируса, који најчешће напада дисајни систем пацијаната.

Ђумбир помаже да се избаце токсини из плућа

Ђумбир

Ђумбир помаже да се избаце токсини из плућа. Он има доста састојака који помажу да се прљавштина из ваздуха избаци пре него што иритира плића, а такође има добар утицај и на циркулацију. 

Прочитаје још: Њујоршка дијета: Изгубите до 6 килограма и 12 центиметара у струку!

Попити 2 до 3 шоље чаја од ђумбира како бисте ојачали плућа. За припремуј чаја потребна је једна кафена кашичица ренданог ђумбира коју је потребно прелити топлом водом и оставити да одстоји. Процедити га и додати у то мало сока од лимуна и меда по жељи. Ђумбир се може укључити и као зачин приликом припреме јела.

Оригано је богат карваколом и терпеном који делују као чистачи плућа

Оригано

Оригано је богат карваколом и терпеном који делују као чистачи плућа. Ова биљка нам помаже код запаљења и побољшава проходност назалних канала, те на тај начин доста помаже целом респираторном систему. 

Прочитајте још: Да ли ће вас мушкарац ПРЕВАРИТИ, зависи да ли има овај ОБЛИК ЛИЦА

Попити 2 шоље чаја од оригана дневно уколико патите од астме и респираторних проблема. Овај чај се може једноставно направити уколико осушени оригано потопите у топлу воду и оставите 5 минута.  Како бисте детоксиковали своја плућа можете додати неколико капи уља од оригана у чашу топлог млека или чаја. Овај напитак козумирати једном дневно.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas