Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЗДРАВЉЕ

Направите сами СОЛАРНУ ВОДУ, резултати ће вас ОДУШЕВИТИ! Помаже код акни, бубуљица и бора, а ево како се прави! (РЕЦЕПТ)

Уз снагу сунчевих зрака и соларне воде опоравите свој организам.

1620720358_bottle-3017833_1920.jpg
ФОТО: Пиксабеј
Oglas

Хира Рата Манек, индијски научник који се бави проучавањем соларне енергије и лечења соларном енергијом од 1995. године, живи искључиво на соларној води и гледању у сунце.

Овај пример нам показује колика је моћ сунчевих зрака.

Овако припремљену воду користите у року од 24 сата, јер је након тога потребно поновно пуњење.

Како да искористимо овај бесплатни ресурс на прави начин?

Рецепт за соларну воду

У стаклену флашу, максималне запремине 2 литре (што је мања запремина, јача је концентрација сунчеве светлости у води), сипајте пијаћу воду и поклопите стакленом чашицом или газом. Нипошто немојте користити пластику, због њених токсичних својстава. 

Прочитајте још: Излечите ЧАКРЕ помоћу ових ЧАЈЕВА! Подигните ниво енергије целог организма (ФОТО)

Оставите је на земљи (не на траву, јер она спречава пуњење воде сунчевом енергијом), на директном сунцу. 

Ако немате земљу 
Уколико нисте у могућности да флашу оставите на земљи, послужиће и песак, камен, бетон.

Вода ће се напунити наком 5-8 сати (зими је потребно мало више времена, јер су сунчеви зраци тада слабијег интензитета). 

Вода не сме да остане током ноћи напољу јер ће изаћи сва енергија коју сте током дана накупили.

Осим за пиће, ова вода помаже у борби против бубуљица, акни и бора.

Овако припремљена вода се пије у року од 24 сата од пуњења. Температура је најбоље да буде собна јер постоје истраживања која потврђују да је баш тада најблаготворније дејство воде на наш организам.

Поред тога што је одлична за пиће, ову воду можете користити и за мазање по телу, посебно против бубуљица, акни, бора.

Прочитајте још: ЖЕЛАТИН је природан КОЛАГЕН који обнавља кости, зглобове и везивна ткива! (ВИДЕО)

О боји саме флаше постоје подељена мишљења. Један број људи користи флаше зелене и плаве боје, док други користе искључиво прозирне како би се зраци преламали у боји дуге.

Пробајте која боја вам више одговара и у коментарима поделите своје утиске.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas