Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
КОЛАЧИЋИ

Укусна СРЦА са ЧОКОЛАДОМ која ће свима измамити ОСМЕХ (ФОТО)

Колачићи се праве једноставно, а приликом украшавања могу и деца да помогну.

1595325662_KolaciciBorovn.jpg
Фото: А. М.
Oglas

Одвојте недељно јутро и направите ове колачиће које, ако их ставите у металну кутију, можете да једете данима.

Прочитајте још: Ово је једно од ОМИЉЕНИХ ЛЕТОВАЛИШТА СРБА! Масаже доступне свима НОН СТОП, а тест на корону НЕ ТРЕБА (ФОТО)

Прочитајте још: Овом питом ћете СВЕКРВУ оставити БЕЗ РЕЧИ, а ТАЈНА је у декорацији (ФОТО)

Модлице Фото: А.М.

Састојци:

  • 2 јајета
  • 100 грама шећера
  • 125 грама бутера
  • 1/2 прашка за пециво
  • 300 грама брашна
  • 50 грама чоколаде

Припрема:

Умеси се тесто као за кранцлице: прцо се помешају шећер и бутер, додау два жуманца и једно беланце. Тесто се умеси са брашном, прашком за пециво и стави у фрижидер да се стегне.

Печена срца Фото: А.М.
Колачићи се пеку највише 15 минута и добијају се две туре плеха.

Тесто се после пола сата извади из фрижидера и развије оклагијом на дебљину од сантиметар. Модлицом се ваде срца и ређају у плех постављен папиром за печење. Рерна се укључи на најјаче, па се плех са колачићима убаци и јачина смањи на 180 степени.

Док се прва тура колачића пече (око 15 минута) прави се други плех срца.

Сачекајте да се стврдне чоколада Фото: А. М.

Прочитајте још: Једина торта коју једу БАЛЕРИНЕ, стави се у рерну и ЗАБОРАВИ! (ФОТО)

Када су колачићи испечени и охлађени време је да се у стакленој посуди на пари отопи чоколада. Колачићи се поређају и кашиком праве шаре или се умачу до половине.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas