Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
КОРОНА

Уколико угледате човека са ОВОМ ТЕТОВАЖОМ, биће вам јасно због чега ју је ИЗАБРАО (ФОТО)

Да ли им је било досадно током месеци изолације или воле да "забележе" сваки важан тренутак у животу - остаје енигма.

1597587856_-mundane.PNG
Фото: Instagram / screenshot __mundane_death
Oglas

Листи оних који су профитирали од короне придружили су се и тату-мајстори. "Захваљујући" корони многи су пожелели да овековече тренутак светске пандемије.

Прочитајте још: Имамо ИДЕАЛНО место за летовање, СВЕ УКЉУЧЕНО, а уз један УСЛОВ - добијате ПОПУСТ (ФОТО)

Прочитајте још: Савет ДЕРМАТОЛОГА: Да ли да се ТУШИРАТЕ УЈУТРУ или УВЕЧЕ?

Неки људи никада неће заборавити ову, 2020. годину! Није јасан мотив зашто су то урадили, али тренд тетовирања успомене на корону појавио се у Енглеској. Тешко је утврдити које су прве тетоваже инспирисане короном, али се претпоставља да су то круне које асоцирају на истоимено пиво.

Прва корона тетоважа је са круном, па вирусом, па маском, а онда су уследиле разне идеје...

Убрзо су се родиле и боље идеје - почели су да тетовирају сам вирус! Неки мушкарци су се досетили да би са новом тетоважом девојке са маском могли да се умиле својој љубљеној.

Прочитајте још: Да ли правилно ЖВАЋЕТЕ ХРАНУ? Ево колико је то ВАЖНО ЗА ЗДРАВЉЕ

Да многима није недостајало духа током изолације сведоче и тетоваже са тоалет папиром. Да, неки су одлучили да кожу украсе управо таквом тетоважом.

Прочитајте још: ХИТ у свету: Kако да САМИ направити МЕТАЛНЕ или нокте са флеком од БЕНЗИНА (ВИДЕО)

Према неким описима фотографија ових тетоважа, њих су радили људи који су били оболели и преживели су ковид. Међутим, тату мајстори кажу да је већина оних који су се одлучили за овакву тетоважу већ има неколико успомена на кожи.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas