· · Коментари: 0
САНОВНИК

Шта значи ако сањате ТОРНАДО? Четири тумачења

Буђење из сна о торнаду је у најмању руку стресно.

1634297695_Depositphotos_57155555_XL.jpg
Фото: Deposit

Без обзира да ли сте сањали о твистеру у даљини, видели себе након тога или сте се буквално ковитлали у ваздуху, опасан облик лошег времена засигурно чини застрашујући сан.

Торнада су јаке, деструктивне силе, које се могу повезати са турбулентним емоцијама у животу или стварима због којих сте забринути

Наравно, понекад можете једноставно да се отресете лошег сна и наставите са својим даном. Али ако желите да дођете до дна проблема, писање дневника вам може помоћи. Одвојите неколико минута и истражите своја сећања и осећања. Ово вам може помоћи да одговорите шта значе снови о торнаду и зашто их стално имате.

Прочитајте још: БИЛИ СУ КАО БРАЋА: Пол Макартни открио ПРАВУ ПРИЧУ иза распада Битлса (ФОТО)

Четири значења торнада у сну

Осећате потребу да направите промену

Будући да торнада уништавају све с чиме дођу у контакт, снови о њима могу представљати вашу непризнату жељу да себи откријете нови пут. Ако сте у будном животу плашљиви, кроз ваш сан може да пролети торнадо и да сруши структуре које вас спутавају.

Када ово схватите, можда ћете почети да увиђате корист од изласка из своје тренутне зоне удобности. Док будете писали дневник, размислите о томе како би се симболика могла односити на вас. 

Фото: Депозит

Под стресом сте због велике одлуке

Друго могуће тумачење могло би бити начин на који се торнада и уништавање односе на доношење одлука. Сањач би могао да размишља о преласку између два различита града, па једне ноћи има сан о торнаду који пробија један потенцијални град о коме размишља. То је јасна порука да ће се у том случају потез осећати, па чак и бити тежак за сањара, ако одаберу ту дестинацију.

Осећате се ван контроле

Торнада такође представљају „вртлог емоција“, што има много смисла јер спирално круже на непредвидљив начин. У овом сценарију, размислите да ли се осећате препуштено на милост и немилост спољне, моћне силе у вашем животу.

Снови о торнаду обично сигнализирају забринутост, анксиозност и стрес

Ако водите дневник, имате референтну тачку о томе како и када се торнада појављују у вашим сновима. Временом ћете можда приметити упечатљиве окидаче. И на крају можете спојити два и два, на пример како сањате о торнаду сваки пут када видите одређеног пријатеља или члана породице, на пример.

Прочитајте још: ГЕНИЈАЛНО: Овако се АГАТА КРИСТИ осветила мужу који је преварио!

У основи имате анксиозност

Снови о торнаду обично сигнализирају забринутост, анксиозност и стрес или да се осећате преоптерећено и да сте ван контроле. Торнада су јаке, деструктивне силе, које се могу повезати са турбулентним емоцијама у животу или стварима због којих сте забринути.

Ако наставите да сањате стресне снове, то би могао бити знак да овај унутрашњи емоционални стрес или превирање добија значајан (и потенцијално разарајући) замах и да га треба решити што је пре могуће. Тада терапија може добро доћи. 
 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.