· · Komentari: 0
SANOVNIK

Šta znači ako sanjate TORNADO? Četiri tumačenja

Buđenje iz sna o tornadu je u najmanju ruku stresno.

1634297695_Depositphotos_57155555_XL.jpg
Foto: Deposit

Bez obzira da li ste sanjali o tvisteru u daljini, videli sebe nakon toga ili ste se bukvalno kovitlali u vazduhu, opasan oblik lošeg vremena zasigurno čini zastrašujući san.

Tornada su jake, destruktivne sile, koje se mogu povezati sa turbulentnim emocijama u životu ili stvarima zbog kojih ste zabrinuti

Naravno, ponekad možete jednostavno da se otresete lošeg sna i nastavite sa svojim danom. Ali ako želite da dođete do dna problema, pisanje dnevnika vam može pomoći. Odvojite nekoliko minuta i istražite svoja sećanja i osećanja. Ovo vam može pomoći da odgovorite šta znače snovi o tornadu i zašto ih stalno imate.

Pročitajte još: BILI SU KAO BRAĆA: Pol Makartni otkrio PRAVU PRIČU iza raspada Bitlsa (FOTO)

Četiri značenja tornada u snu

Osećate potrebu da napravite promenu

Budući da tornada uništavaju sve s čime dođu u kontakt, snovi o njima mogu predstavljati vašu nepriznatu želju da sebi otkrijete novi put. Ako ste u budnom životu plašljivi, kroz vaš san može da proleti tornado i da sruši strukture koje vas sputavaju.

Kada ovo shvatite, možda ćete početi da uviđate korist od izlaska iz svoje trenutne zone udobnosti. Dok budete pisali dnevnik, razmislite o tome kako bi se simbolika mogla odnositi na vas. 

Foto: Depozit

Pod stresom ste zbog velike odluke

Drugo moguće tumačenje moglo bi biti način na koji se tornada i uništavanje odnose na donošenje odluka. Sanjač bi mogao da razmišlja o prelasku između dva različita grada, pa jedne noći ima san o tornadu koji probija jedan potencijalni grad o kome razmišlja. To je jasna poruka da će se u tom slučaju potez osećati, pa čak i biti težak za sanjara, ako odaberu tu destinaciju.

Osećate se van kontrole

Tornada takođe predstavljaju „vrtlog emocija“, što ima mnogo smisla jer spiralno kruže na nepredvidljiv način. U ovom scenariju, razmislite da li se osećate prepušteno na milost i nemilost spoljne, moćne sile u vašem životu.

Snovi o tornadu obično signaliziraju zabrinutost, anksioznost i stres

Ako vodite dnevnik, imate referentnu tačku o tome kako i kada se tornada pojavljuju u vašim snovima. Vremenom ćete možda primetiti upečatljive okidače. I na kraju možete spojiti dva i dva, na primer kako sanjate o tornadu svaki put kada vidite određenog prijatelja ili člana porodice, na primer.

Pročitajte još: GENIJALNO: Ovako se AGATA KRISTI osvetila mužu koji je prevario!

U osnovi imate anksioznost

Snovi o tornadu obično signaliziraju zabrinutost, anksioznost i stres ili da se osećate preopterećeno i da ste van kontrole. Tornada su jake, destruktivne sile, koje se mogu povezati sa turbulentnim emocijama u životu ili stvarima zbog kojih ste zabrinuti.

Ako nastavite da sanjate stresne snove, to bi mogao biti znak da ovaj unutrašnji emocionalni stres ili previranje dobija značajan (i potencijalno razarajući) zamah i da ga treba rešiti što je pre moguće. Tada terapija može dobro doći. 
 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.