Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Да ли сте чули за АЕРИАЛ ЈОГУ? Можете вежбати и висећи, погледајте како (ВИДЕО)

Висећа јога уз помоћ свиле

1670682602_shutterstock_751986172-AERIAL-JOGA.jpg
Пхото: Схуттерстоцк
Oglas

Аериал је лебдећа или антигравитациона јога, а ово је специфичан начин вежбања јоге у ваздуху. Вежбе се изводе уз специфичан реквизит, у виду велике мараме, која виси са плафона, и подржава вежбаче да лебде у ваздуху. 
Свако ко нема одређене здравствене проблеме може да практикује овај вид јоге. Битно је наћи интензитет који вам одговара. 
А како све изгледа, погледајте у следећем видеу:

@траин.wитх.ебаа ⠀✨Соме Бенефитс фор кидс:⠀🔸Спинал децомпрессион🔸Енханцед блоод цирцулатион🔸Инцреасед флеxибилитy, стренгтх #АериалYога #АериалКидс #КидсYога ♬ оригинал соунд - Ебаа Саббагх

Прочитајте још: ИСТЕГНИТЕ СЕ на послу и исправите држање: Ових пар једноставних вежби можете радити и СЕДЕЋИ (ВИДЕО)

Бенефити оваквог начина вежбања заиста су многобројни. Опште је познато да практиковање јоге оплемењује свакодневницу, и идеално је за побољшање општег здравља, како физичког тако и менталног. Вежбање уз парче тканине, док висимо у ваздуху, омогућује да тренинг доживимо још интензивније.
Материјал који се обично користи овом приликом је свила.

Фото: Схуттерстоцк

Овај метод вежбања утиче на цело тело, и битно је да га радите уз надзор инструктора, посебно на почетку. С обзиром на то да је неопходно све време држати се за свилу, првенствено ће се активирати горњи део тела.  Али пошто је у питању свеобухватни рекреативни програм, разним положајима активирамо и остале групе мишића. Различите вежбе снаге, флексибилности, баланса и координације– сигурно ће затезати, обликовати тело и поправити држање, док ће транзиције из једног положаја у други допринети грациознијем кретању и елеганцији покрета.

 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas