Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ФИТ ИЗГЛЕД

Дијета Монике Белучи у којој нема ГЛАДОВАЊА: За 7 дана чак 3 килограма мање

Ова италијанка, како сама каже, не ужива у вежбању и воли добру храну, али ако набаци који килограм вишка спроведе овај седмодневни план исхране.

1640614453_monica.png
Фото: Принтскрин/Јутјуб/АwардсСхоwНетwорк
Oglas

Захваљујући овој дијети, лепа глумица очисти тело од наталожених токсина, убраза метаболизам и врати линију у ред.

"Одласке у теретану немогуће је ускладити са мојим начином живота. Да устанем у пет ујутру да бих у теретани почела да вежбам у 6? Не долази у обзир! Уместо напорног вежбања у теретани, ја често облачим црно. Много је практичније и забавније", рекла је својевремено Моника.

Прочитајте још: Само 5 МИНУТА сваког дана за одличне резултате: Једноставна ВЕЖБА због које Кејт Мидлтон изгледа ВИТКО (ФОТО)

Ова дијета је лака за спровођење, а готово да нећете осетит глад.

Дијета Монике Белучи (57) је добра јер садржи довољну количину воћа и поврћа које је богато витаминима, микроелементима и влакнима. Таква исхрана помаже да се нормализује рад црева, очистиће тело од токсина и регулише метаболичке процесе.

С обзиром на то да се мед користи у дијети, нећете стално осећати потребу за слаткишима. Сва јела се припремају врло једноставно, па је савршена за вас ако имате мало слободног времена.

Дан 1

Доручак: 150 мл природног и незаслађеног јогурта са комадићима јабуке
Ручак: 200 грама куване говедине, 200 грама салате зеленог од поврћа са 1 кашичицом маслиновог уља, кришка кукурузног хлеба,
Вечера: шоља свежих бобица, 150 грама куваног пиринча са једном кашичицом маслиновог уља и 50 грама ренданог качкаваља, 150 грама салате од поврћа, било која врста воћа.

Дан 2

Доручак: шоља кафе без шећера, тост и кашика бобице или воћни џем
Ручак: омлет од 3 јаја, 2 мале куване тиквице, парче интегралног хлеба,
Вечера: 150 куваног посног меса, салата.

Дан 3

Доручак: шоља зеленог чаја (са лимуном), тост са медом, грејпфрут
Ручак: 200 грама куваног или печеног кромпира са першуном или мирођијом, 100 грама сира са ниским садржајем масти,
Вечера: 170 грама шпагета са маслиновим уљем и парадајзом, било које воће.

Дан 4

Доручак: Природно незаслађени и ниско-масни јогурт са 2 кашичице меда, 40 грама сира
Ручак: 100 грама куваног пиринча, 100 грама куваних тиквица, 100 грама куване говедине,
Вечера: шоља било којег воћа, 200 грама куване посне рибе, салата од поврћа са маслиновим уљем, парче хлеба.

Дан 5

Доручак: Чаша свеже исцеђеног сока, два слана крекера
Ручак: 100 грама шпагета, салата од свежег зеленила са маслиновим уљем, поморанџа или грожђе
Вечера: 250 грама салате од поврћа са куваним пасуљем, било које воће.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas