· · Коментари: 0
ВЕЖБАЊЕ КОД КУЋЕ

ШЕСТ једноставних вежби испред КАУЧА које ће вам потпуно подићи затегнути гузу за само три недеље (ВИДЕО)

Уместо за одмарање и уживање испред телевизора, искористите кауче за здравије навике.

1638572804_shutterstock_1892763523.jpg
Фото: Shutterstock

Није тајна да свака жена жели да изгледа што боље. Још мање је тајна да је задњица једно од главних подручја које жене желе да доведу до савршенства. Осим ако нисте професионални спортиста или фитнес тренер, све су шансе да са овим делом тела имате проблема. Мало поремећен начин живота и слободнија исхрана код жена ће се најпре видети управо на задњици. 

Прочитајте још: Овакви људи могу бити СВУДА око нас: Како да се заштитите од ПАСИВНО-АГРЕСИВНЕ особе?

Поред тога што се опуштају мишићи задњице, гуза се и спушта, на задњици се појављује и целулит,   а ви на крају добијете желе на доњем делу леђа који није нимало ласкав.

Прочитајте још: Да ли партнеру треба признати превару? Психолог саветује да добро размислите због ЈЕДНОГ разлога

Било која физичка активност која укључује кретање и рад ногу, одразиће се и на задњицу, ту нема сумње.  Доносимо вам шест једноставних вежби које свако вече можете практиковати испред свог телезизора и само уз помоћ вашег кауче или угаоне гарнитуре.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.