· · Коментари: 0
ВИТКЕ

ПЕТ лаганих вежби за савршен деколте

Већина жена, када одлучи да затегне тело, акценат ставља на ноге, руке или задњицу.

1629373318_Depositphotos_89239808_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото

Међутим, не би требало занемарити ни груди, јер су и оне наша "лична карта". Да би биле лепе и што дуже остале чврсте, није потребно много времена. Довољни су добра воља и истрајност. Стога вам предлажемо неколико једноставних вежбица уз помоћ којић ћете имати савршен деколте.

Прочитајте још: Ако вас боле леђа ово је ШЕСТ вежби које можете да радите на послу

Лезите на леђа

Ногама се ослоните о под. У обе руке узмите по један мањи тег, затим их подигните да буду у висини рамена. Лактове раширите, а руке савијте под углом од 90 степени, па лактове спуштајте до груди. Издахните, подигните тегове изнад главе и изравнајте руке па се лагано вратите у почетни положај. Вежбу поновите десет пута у три серије.

Клекните на колена

Нагните се напред и усправних леђа наслоните се на дланове који су окренути напред. Гледајте право испред себе, издахните, па се полако спуштајте у склек тако да лактове држите благо одмакнуте од тела. Ноге су савијене. Вежбу радите у три серије по 10 понављања.

Прочитајте још: ПЛАНК вежба залудела свет: 5 минута дневно у једној пози и за 14 дана затегнуто тело!

Ослоните се на руке и ноге

Тело мора да буде равно од главе до стопала. Спустите се до тачке у којој сте грудима скоро додирнули под. Надлактице су вам под углом од 45 степени са торзом. Направите паузу, па се вратите у почетну позицију. Урадите десет склекова и затим се одморите два минута, па поновите још две серије.

Лезите на клупу или кауч

Тако да лице буде окренуто горе. Ноге су на поду. Узмите тегиће и држите их изнад рамена, благо савијених лактова. У том положају спуштајте тегове док вам лактови не дођу у ниво груди. Држите и даље благо савијене лактове док враћате тегове горе. Поновите 10 пута, одморите се, па урадите још две серије.

Прочитајте још: ПЕТ вежби за раван стомак ЖЕНА у средњим годинама

Прислоните руке на кукове

Држите леђа усправно, руке савијајте уназад тако да се лактови додирну позади, па тако, са прислоњеним лактовима, останите 10 секунди. Затим вежбу поновите десет пута у три серије.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.