Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
вежбање

ШМИНКА приликом ТРЕНИНГА: Због овога НЕ ТРЕБА да је носите

Опште је познато да припаднице лепшег пола ретко кад одлазе у јавност у потпуности без шминке.

1600171324_Depositphotos_23610293_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Иако свесни своје лепоте, ипак пожелимо када напуштамо свој дом да истакнемо своје атрибуте, и сакријемо ситне недостатке. То је апсолутно прихватљиво, међутим каква је ситуација када је у питању одлазак на тренинг?

Чињеница је да у времену када друштвеним мрежама доминирају савршене фотографије из свих сфера живота, па чак и оне са летовања на којима дама из воде излази у фулу нашминкана, остати доследан себи није ни мало једноставно. Шминка је опште присутна на базенима, у теретани, на зумба часовима и пилатесу. Готово да је немогуће на тренингу срести девојку у природном издању.

Фото: Депосит

Прочитајте још: Не будите лењи! Савети помоћу којих ћете имати САВРШЕНО ДРЖАЊЕ

Бавећи се овом тематиком желели смо пре свега да истакнемо због чега је штетно по здравље савремене жене да буде нашминкана док се бави спортом. Наиме, ствар је врло једноставна. Док вежбате долази до знојења, односно до избацивања воде из тела. Знате и сами да активан тренинг учини да се и лице озноји. Дакле с обзиром да се кожа зноји неопходно је води и токсинима омогућити да напусте наше тело. Уколико сте нашминкани онемогућавате овај процес.

Неопходно је води и токсинима омогућити да напусте наше тело.

Прочитајте још: Ево шта треба ЈЕСТИ ПРЕ ТРЕНИНГА: Како да организујете оброке

Фото: Депосит

Друга лоша ствар која ће вас задесити уколико имате шминку на лицу док вежбате јесте опасност од продирања исте у ваше поре и њихово запушавање. Козметика која нам служи за шминкање је креирана тако да се не упија у кожу, као што је то случај са кремама за лице. Међутим услед појачане топлоте тела која се појављује услед вежбања, кожа нашег лица се понаша као жедни сунђер и упија све што јој дође под руку. Управо ово је разлог што велики број младих девојака има проблем са бубуљицама и митисерима.

Прочитајте још: Које су РАЗЛИКЕ између ЈОГЕ и ПИЛАТЕСА?

Трећа и вероватно најстрашнија чињеница за све даме које желе лепо и младолико лице јесте та да при ношењу пудера на лицу у току тренинг, утичете неминовно на проширење пора на истом. Ширење пора је процес без повратка, сем уколико нисте спремни да скупо платите како би вратили младлачки изглед.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas