Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НАДУТОСТ

Данима сте у кући, само што не ЕКСЛОДИРАТЕ! Цвекла и још пет домаћих лекова решавају надутост

Једнолична исхрана и слабо кретање додатно утичу на појаву овог здравственог проблема

1608039817_deposokovi.png
Фото: Депозитфото
Oglas

Дуг боравак у кући током изолације, ограничено кретање и једнолична исхрана, сигурно доводе до проблема са варењем. Пре него што потражите лекара, погледајте неколико проверених народних лекова за ове тегобе. Јер чекање може само додатно да погорша ситуацију.

Прочитајте још: ЕКСКЛУЗИВНО: Древни ЛЕК монаха са Свете Горе који "ДИЖЕ из МРТВИХ" (РЕЦЕПТ)

Мента лечи надутост

Ова биљка, која је код нас позната и као нана, одавно се користи у третирању желудачних проблема које прате симптоми попут надутости. Успешно стимулише варење и апсорпцију хранљивих материја.

Шаргарепа и цвекла су проверен рецепт!

Шаргарепа и цвекла

Сипајте по пола килограма шаргарепе и сирове цвекле у емајлирану шерпу. Прелијте кључалом водом и додајте шаку сецканих сувих кајсија или сувог грожђа. Кратко прокувајте, додајте кашичицу меда и оставите да одстоји пар сати. Кад се прохлади процедите и пијте по пола чаше.

Прочитајте још: ЧУВЕНИ лекар МОЛОХОВ се куне у КРАЉА ЈЕСЕНИ и ЦАРА ЗИМЕ: Руси лече 20 БОЛЕСТИ белим кореном!

Сок од купуса
Ако вас мучи киселина исцедите сок од свежег купуса. Пијте два пута дневно по пола чаше, све док се тегобе на повуку.

Биљна мешавина

 

Помешајте кашику матичњака, две кашичице сушене нане, и два прстохвата сладића. Сипајте у теглу и прелијте са пола литра кључале воде и оставите поклопљено пола сата. Процедите, додајте мед по вашем укусу и пијте неколико пута на дан.

 

Данима сте у кући, једите здраву храну Фото: Депозит

Прочитајте још: Кошта 40 динара и ПРОВЕРЕН је зимски руски лек за подизање имунитета

Кисело млеко и мед

Помешајте у већој тегли пола литра свежег киселог млека и пола килограма меда. Смесу држите у фрижидеру и пијте по пола чаше сваког јутра.

Цимет побољшава варење, додајте и мед!

Помоћ цимета

Препознатљив по мирису и слаткастом укусу, цимет побољшава варење. Да бисте убрзали метаболизам, у шољу топле воде додајте кашичицу млевеног цимета и две кашичице меда, добро размутите и пијте ујутру пола сата пре доручка и увече пре спавања.

Прочитајте још: Руски травар ДМИТРИ: Мушкарци, не купујте скупе препарате, ОВА БИЉКА спречава ЋЕЛАВОСТ

Млака вода и лимун

Сок од лимуна је здрав природни лаксатив. За регулисање варења помешајте кашичицу и шољу млаке воде. Пијте ујутру пре доручка.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas