Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЛЕК ИЗ ПРИРОДЕ

Два ПРИРОДНА ПРЕПАРАТА за уклањање алергијске реакције на кожи (РЕЦЕПТ)

Природни препарати најделотворнији су лек проти алергијске реакције на телу

1625148361_disease-4392168_640.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Алергије обично имају особе које имају слабији имунитет. Упркос широком спектру алергија и још већем броју медицинских средстава, након неког периода организам стекне имнитет на одређени лек па се за проблем са алергијама препоручују природни препарати.

Прочитајте још: Направите природни МИРИШЉАВИ спреј за тело, који ће вас РАСХЛАДИТИ током врелих летњих дана

Средства природног порекла код свих типова алергија могу у пракси изазвати бројне позитивне ефекте мањег или већег значаја. Доносимо вам два природна препарата за алергијске реакције на телу, које ће смањити свраб и ублажити црвенило.

Козје млеко ублажава алергијске реакције на телу

Козје млеко смањује упале у дигестивном тракту настале због нетолеранције на састојке из неких намирница. Ублажава алергијске реакције на кожи и благотворно делује на дисајне органе, прочишћавајући их. Са лакоћом се вари и препоручује свим узрастима, а посебно у развоју мале деце. У чашу козјег млека ситно изрендајте благ сапун. Нека смеша мало одстоји па је мажите на захваћено подручје три пута дневно.

Прочитајте још: Ове намирнице спречавају појаву каријеса

Кокосово уље ублажава црвенило и редукује свраб

Ово уље сматра се бољим леком за екцем од многих конвенционалних медикамената. Ублажава црвенило и редукује свраб хидрирајући површину коже, истовремено спречавајући љуштење и пуцање захваћене зоне. Поред тога, кокосово уље подстиче нормалан процес варења и регулише ниво холестерола и глукозе у крвотоку. Конзумирати 2 до 3 кашике кокосовог уља сваког дана или их нанесите на угрожену кожу.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas