Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЛЕК ИЗ ПРИРОДЕ

Народна медицина има природно решење за АНЕМИЈУ

Малокрвност није болест, али је стање организма које се мора лечити како не би дошло до тежих обољења

1658682699_china-g8ebc418ef_640.jpg
Фото: Pixabay
Oglas

Анемија није болест већ опште стање организма, којим се манифестује један велики број обољења. Сходно томе, постоји и велики број анемија. Анемија је пратећи синдром одређене болести и као таква захтева да се прецизно установи због чега се појавила. У најбољем случају, анемија може да се појави ако коштана срж не ствара довољно црвених крвних зрнаца, или ако нема довољно градивног материјала, најчешће гвожђа или витамина Б12.

Прочитајте још: О њиховом венчању се причало годинама, а чак ни после више од 3 деценије успомене нису избледеле

Доносимо вам природан препарат који ће вас решити овог проблема и током врелих летњих дана.

Препарат са медом и воћем

За припрему овог природног препарата потребно је припремити 200 милилитара домаћег природног меда, по могућству багремовог, по 200 грама ораха и сувог грожђа, по 200 милилитара сока од шаргарепе и цвекле и два лимуна.

Прочитајте још: Одличан су део сваке дијете: Зашто би ТИКВИЦЕ требало да буду на вашој летњој трпези?

Оперите 2 лимуна. Прережите их на пола и извадите коштице. Самељите с кором и ставите у стаклену боцу од једног литра. У смесу млевеног лимуна додајте мед, исцеђени сок од цвекле и исцеђени сок од шаргарепе, па све добро промешајте. У мешавину додајте ситно исецкане или млевене орахе и суво грожђе. И поново све промешајте. Добићете око 1 килограм укусне и врло здраве лековите смесе. Чувајте је у стакленој тегли у фрижидеру и узимајте три пута дневно по 1 кашику пре јела.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas