· · Коментара: 0
ПРАКТИЧНО

Академик Људмила зими редовно пије руску имунитетску БОМБУ

Руска енергетска бомба штити од свих вируса.

1608730153_Depositphotos_359675382_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото

Руска алтернативна медицина нуди народни лек, а академик Људмила Григоријевна Пучко подсећа на рецепт који на прави поглед спаја готово неспојиве природне састојке, а заправо опоравља цео организам.

Уколико сте често преморени и осећате се као да немате довољно енергије, то је први знак да је имунитет озбиљно нарушен. Ефикасни руски еликсир допринеће прочишћавању целог организма и вратити изгубљену енергију.

Прочитајте још: Руска научница Марва тврди: СМРТ прети из црева, али то можете ЛАКО да спречите

Овај препарат користи се у облику напитка, а главни састојци су бели лук, маслиново уље, природни мед, зелени чај, потом мале количине смоле, јабуковог сирћета и црног бибера.

Фото: Пиксабеј
Бели лук, мед и маслиново уље - поуздана комбинација!

Бели лук регулише крвни притисак, побољшава срчану функцију и помаже у излечењу гљивичних инфекција. Маслиново уље антиоксидационим деловањем чува ћелије организма и има противупална својства, чиме смањују ризик од рака. Познато је да је природан мед традиционалан лек против кашља и упале грла, побољшава крвну слику.

Зелени чај је здрав, а бибер одличан!

Антиоксиданси у зеленом чају су неколико десетина пута ефикаснији од витамина Ц и Е. Црни бибер има мало калорија, а његово конзумирање повећава унос минерала и корисних фито-нутријената и може да смањи ризик од настанка различитих болести.

Прочитајте још: ЧУВЕНИ лекар МОЛОХОВ се куне у КРАЉА ЈЕСЕНИ и ЦАРА ЗИМЕ: Руси лече 20 БОЛЕСТИ белим кореном!

РЕЦЕПТ РУСКОГ АКАДЕМИКА ЉУДМИЛЕ ГРИГОРИЈЕВНЕ ПУЧКО

Састојци:

  • 2 кашике ситно исецканог белог лука
  • 3 кашике маслиновог уља
  • 5 кашика природног ливадског меда
  • 50 милилитара јаког скуваног зеленог чаја
  • пола чајне кашичице млевеног бибера
  • пола кашичице природне смоле
  • једну кашичицу јабуковог сирћета

Прочитајте још: Руски овсени еликсир Изотова диже из мртвих, а прави се једноставно (РЕЦЕПТ)

Припрема:

Прво пропржите бели лук на маслиновом уљу минут. Додајте све остале састојке и мешајте све на благој ватри пет минута. Скините са ватре и оставите да се охлади, а затим сипајте у стаклену теглу, затворите је поклопцем и ставите је у фрижидер.

Узимајте једну кашичицу дневно, увек у приближно исто време, пре или после јела.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.