Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЛЕКОВИТО

Рецепт МОНАХИЊЕ вековима користе у РУСИЈИ, а добар је за СРЧАНЕ БОЛЕСНИКЕ (РЕЦЕПТ)

Писано наслеђе немачке монахиње пронађено у руским архивима показало порекло легендарног лека.

1604059040_Depositphotos_111665188_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Стари рецепт, који је објавило штампано издање  "Руског травара", преносио се с колена на колено толико дуго да се заборавило одакле потиче.

Прочитајте још: Руски научници ОТКРИВАЈУ: Овај КОРОВ помаже у лечењу КОРОНЕ!

Међутим, руски монаси, завирујући у старе архиве, открили су да је овај невероватно ефектан руски рецепт заправо - немачки. Како кажу црквени списи, древни лек за здраво срце и крвне судове у аманет је оставила немачка монахиња Хилдегард де Бинген, по мишљењу многих светица и покровитељка природне медицине.

Першун Фото: Пиксабеј
Древни лек је оставила немачка монахиња Хилдегард де Бинген.

Осим пророчанстава, сестра Хилдегард је генерацијама у наслеђе поклонила и много природних рецепата, попут домаћег лека против болести срца и крвних судова.

Прочитајте још: ЕКСКЛУЗИВНО: Древни ЛЕК монаха са Свете Горе који "ДИЖЕ из МРТВИХ" (РЕЦЕПТ)

Записала је да све што  је садржано у природним лековима јесте "смисао откровења" и да су јој се рецепти указивали с неба, на јави. Како је навела, "све што сам видела у почетку указивања, видела сам очима духа и слушала ушима духа" и "све што ми је откривено из тих небеских тајни, ја сам пренела људима."

Све што сам казивала, јавило ми се са Неба!

За ову монахињу здравље је било свакодневно достигнуће или огледало хармоније између човека и Творца. Да ли је то што је говорила сестра Хилдегард мистика, зависи од вере. Тек, треба рећи да је монахиња живела дуже од 80 година, а њени рецепти, који трају хиљаду година, проширили су се Европом и дубоко се укоренили у различитим крајевима, због чега сваки народ мисли да је њихов родоначелник.

Прочитајте још: Ако се здраво храните и вежбате, не значи да радите ДОБРО СЕБИ: Ово су РАЗЛОЗИ

Не сецкајте Фото: Депозит

Рецепт

  • 10 струкова свежег першуна
  • 1 литар белог или црвеног вина
  • 2 кашике јабуковог сирћета
  • 300 мл меда

Припрема:

Помешати вино и јабуково сирће, додати струкове першуна и пустити да проври, па смањити температуру и оставити 10 минута на благој ватри. По истеку тог времена склонити са рингле и оставити да се мало охлади.

Процедити смесу, додати мед и добро промешати, а затим пресути у стерилисану стаклену теглу и добро затворити. Користи се једна кашика дневно док симптоми болести не нестану.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas