Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
промо

Листе стоматолошких услуга су изразито дугачке, али шта је то што се од интервенција најчешће ради

Давно су стоматолошке ординације престале да буду место где се само поправљају или ваде зуби. Иако то спада у најчешће интервенције, подугачак је списак услуга коју стоматолози у оквиру своје ординације пружају. Шта је то још популарно чиме стоматолози привлаче своје пацијенте?

1677143759_shutterstock_583030357.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Изаберите доброг стоматолога

Иако стоматолози треба да пре свега размишљају о здрављу зуба пацијента, неретко се сусрећемо са онима који стављају своју зараду на прво место. Тако се прави разлика између добрих и, благо речено, мање добрих зубара. И када смо у недоумици како да изаберемо оног најбољег, морамо обратити пажњу на многе ствари. То не значи да треба да будемо зубари уместо зубара, него да будемо информисани и да знамо да препознамо оног зубара који ће нам одговарати и оног ког треба да се клонимо.

Како бити сигуран да сте изабрали оног за ког важи да је најбољи зубар у Београду

Многима, када су зубари у питању, буде најважније да им стоматолошка ординација буде близу и да је доступна готово у сваком моменту. Исто тако, готово пођеднако, важно је да та ординација буде угледна и да се она истиче по хигијени и уредности која се у њој негује. Јако лош утисак може оставити неуредна и аљкава ординација. Зато, пре него што изаберете стоматолога, треба га прво упознати, као и место на коме он ради. Такође, сама опремљеност ординације доста утиче на целокупну слику – уколико се користи технологија и апарати који су последња реч науке, то улива сигурност да ће свака интервенција бити спроведена прописно и најбоље могуће. Наравно, ништа без вештине у рукама стоматолога, који поред тога треба да зна с пацијентима. Много је оних који се одласка стоматологу плаше, а најбољи зубар у Београду зна да направи прилагођен приступ пацијенту и уклони те ирационалне страхове.

Зубни плак – узрок многих обољења зуба

Свако ко одлази једном у шест месеци на превентивне прегледе стоматологу, зна да је обавезно скидање каменца стандардна процедура. Зубни плак узрокује многа стоматолошка обољења, један од најчешћих – каријес, као и даље обољења десни, па и губитак зуба на крају. Скидање каменца се зато препоручује макар једном годишње, па чак и онима који мисле да немају проблем са његовим појављивањем. Уколико је пацијент пушач, свакодневно конзумира намирнице које погодују појави зубног плака, такве интервенције се раде и чешће.

И код стоматолога се раде хијалуронски филери – цена је понекад и повољнија

Данас је стоматолог и онај ко је задужен за целокупан изглед осмеха, који подразумева здраве зубе, њихову белину и уједначеност, али и изглед усана и бора око њих. Зато многи стоматолози у своју понуду увршћују и третмане против бора. То су углавном хијалуронски филери цена као погодност ако се ради у комбинацији са неким захватом на зубима. Важно је напоменути да је то потпуно природна естетска интервенција, и да се са њом готово не може добити неприродан изглед, нарочито ако долази из руку доброг стоматолога. Циљ је пре свега здрав и задовољан  пацијент, који негује своје целокупно здравље тиме што о зубима води бригу, као и о свом спољашњем изгледу.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas