Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
САВЕТИ

Ослободите се болова у врату и мигрене помоћу ОВЕ намирнице

Мигрене стварају непријатан у глави, али и врату

1617011135_bolovi-u-glavi.jpg
Фото: Деспоситос
Oglas

Стручњак са клинике за физиотерапију открио је трик који помаже у ублажавању болова у врату и потенцијалних мигрена, а за све то потребан вам је кромпир.

Прочитајте још: ОВЕ НАМИРНИЦЕ никако не треба уносити пре спавања

Фото: деспоситос

- Имали смо велики пораст пацијената са боловима у врату и мигренама, које су повезане са дугим седењем због карантина до ког је дошло због пандемије корона вируса. Проблем се односи углавном на држање доњег дела леђа. Направите тест, када гледате у екран и ваша видна линија је у складу са њим, онда немате проблем. Ипак, ако гледате према доле, најчешће уколико радите за лаптопом, ваша глава практично виси и то оптерећује доњи део леђа - рекао је физиотерапеут и наставио:

- То често доводи до пецкања у трапезастим мишичима и утиче на мишиће у врату, кичми и нервима.

Прочитајте још: Аронија - БОМБА здравља! Истраживање у Охају показало НЕВЕРОВАТНЕ резултате

Он даље открива да вам у решавању тих проблема могу помоћи два кромпира. Спојите их заједно и лезите равно, са постављеним кромпиром испод задњег дела главе. Тада опустите врат и то ће вам помоћи да олабавите мишиће и врат поново вратите у првобитан положај. Ово је веома корисна и ефикасна ствар, а људима може помоћи да се код куће ослободе напетости у врату и притиска око себе. 

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas