Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
САВЕТ

Будите корак испред дијабетеса: Испробајте природни суплемент који даје резултате већ после седам дана

КОРАК ИСПРЕД ДИЈАБЕТЕСА

1638518928_Dr-Milos-Stojanovic.jpg
Фото: Др Милош Стојановић
Oglas

У мојих 20 година пажљивог третмана дијабетеса групе 2, ја сам искористио сав арсенал терапијских мера и, мада сам узимао велике количине инсулина, а то је било и 25 јединица, био сам поприлично незадовољан. Сметало ми је и то стално боцкање. А онда су се појавили моји пријатељи из Београда, који су донели капсуле ЦураЛин, као биљни додатак. И данас, након седам месеци редовног коришћења, ја више не знам шта су високе дозе шећера у крви. Мој шећер се у последња три месеца креће између 4 и 6, нема скокова. За то су све заслужне ЦураЛин капсуле, јер сам све остало, не само терапије, него и шетње и дијете, и раније практиковао - започиње своју причу академик Асим Курјак, гинеколог са чијим је ауторитетом упозната цела бивша Југославија. Др Курјак је стаж обављао на Медицинском факултету у Загребу, на дужности ректора и декана је већ 12 година иако је званично у пензији, члан је неколико академија наука и уметности, а био је - и још увек јесте - лидер многих међународних научних заједница.

Фото: Промо

Он је само један од многобројних корисника биљног суплемента ЦураЛин. Реч је о 100% природном додатку исхрани, који су 2016. произвели лекари Клиничког центра у Тел Авиву у Израелу, и  намењен је онима који болују од дијабетеса тип 2. Своја знања израелски научници засновали су на искуствима медицине ајурведа, старе хиљадама година, па је из тог разлога овај препарат потпуно природан и нешкодљив. У својим лабораторијама усавршили су однос различитих биљака, међу којима су куркума, цимет, амла, горка диња, сребрна свиленица, пискавица, јамболан, али и биљке које расту на обронцима Хималаја као што су сwертиа цхираyита (цхиретта) и непалски кутки, које као крајњи резултат дају изузетно брзу ефикасност као помоћ у лечењу дијабетеса тип 2. Ефекти су видљиви већ након седам дана правилне употребе, што није својствено ниједном другом биљном препарату! ЦураЛин је, због својих резултата, већ присутан на чак 55 тржишта широм света -у  САД, Енглеској, Кини, Италији, Аустрији, Шпанији, Аустралији…, а од сада је доступан и на подручју бивше Југославије. ЦураЛин је прихваћен од Фармацеутског факултета у Београду, тестиран и одобрен од референтне лабораторије у Крагујевцу и регистрован у Министарству здравља Републике Србије. Са ЦураЛин-ом су упознати и ендокринолози Клиничког центра Србије.

Фото: Промо

Комбинација клинички испитаних биљака утиче на снижавање нивоа глукозе (шећера) у крви и помаже у регенерацији и одмашћивању бета ћелија панкреаса, које су директно задужене за производњу и дистрибуцију природног инсулина у организму – објашњава др Милош Стојановић, специјалиста интерне медицине са супспецијализацијом из ендокринологије. Он је већ 30 година на Институту за ендокринологију, дијабетес и болести метаболизма при КЦС, а члан је Друштва ендокринолога из САД и Велике Британије. У својој биографији има више од 20 стручних радова. Он додаје и да због овог последњег, научно доказаног у клиничким студијама, корисници имају осећај потпуне свежине, лакше савладавају дневне обавезе и у целости имају више енергије.

Студије у свету су показале да је суплемент ЦураЛин веома ефикасан и да су људи помоћу њега смањили употребу лекова, па чак и инсулина. ЦураЛин је изузетно безбедан и доказано нема битних контраиндикација – потврђује и др Стојановић и најављује:

Због свега што смо имали прилике да чујемо о овом производу, али и да се у то лично уверимо, на Институту за ендокринологију КЦС планира се клиничка студија. Очекујемо да и овде добијемо научну потврду о ефикасности ЦураЛина-а, коју су већ утврдиле студије у свету.

Зато и не чуди што је и др Курјак сагласан са 97% испитаника код којих је клиничким студијама већ доказана ефикасност додатка, без иједног нежељеног дејства или негативне последице, уколико се прате упутства лекара или стручњака:

Осећам се сасвим сигурним и, што је још важније, осећам се потпуно здравим. Никада нисам имао такав добар осећај физичке кондиције, имам много апетита да радим и пишем, једноставно сам сасвим стабилизовао ниво глукозе у крви  - закључује др Курјак.

Тел.  011 777 33 55;        063 36 87 78

Wеб. www.цуралифе.рс

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas