Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Најздравији начин КУВАЊА кафе: Све што треба да додате је САСТОЈАК који већ имате код куће

Испробајте кафу са састојком помоћу ког ће она бити здравија

1666532029_Foto-Pixabay-kafa-sa-puterom.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Ова вест обрадоваће све љубитеље кафе који уживају у њеном укусу и ароми, али мисле да овај напитак није толико здрав за њихов организам.

Кафа помаже јетри да се опорави, штити је од токсина и продужава младост важног органа. Али само ако скувате праву кафу.

Како се правилно пије кафа?

Најбољи начин за испијање кафе за чишц́ење јетре је медитерански. Ујутро припремите шољу свеже скуване млевене кафе без шец́ера, а затим додајте у њу малог путера. Количина путера која се ставља на врх ножа је довољна.

Прочитајте још: Није само шерпа воде, поврће и месо: Ово су ГРЕШКЕ које правимо приликом кувања супе

Најбоље је доручковати 1 сат након шоље лековитог напитка. Овако припремљена кафа је изврсно средство и ујутру ће деловати што је боље могуц́е: жучна кеса ц́е се потпуно испразнити.

Никаква цироза, нити холелитијаза након таквог редовног поступка не угрожавају ваше тело. Такође, кафа са маслацем помаже у смањењу холестерола у крви и превенцији је болести кардиоваскуларног система, тврде научници.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas