Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
РЕДАК ПОРЕМЕЋАЈ

Овај мушкарац због ретког поремећаја спава 300 дана годишње (ВИДЕО)

Случај из једног малог места у Индији, главна је тема светских медија

1626596879_redak-slucaj.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен
Oglas

Мушкарац који пати од ретког поремећаја, због ког спава чак 300 дана годишње. Њему је пре 23 године, дијагностификован специфичан поремећај, када је спавао по 15 сати, али су се симптоми временом погоршавали.

Спава 25 дана без буђења

Пре шест година, почео је да спава чак по 48 сати, уместо 7-8, колико је препоручљиво. Стање је почело све више да се погоршава, па је овај 42-годишњи мушкарац, који је иначе власник мале продавнице почео да спава и по 7-8 дана, а сада је већ достигао да се не буди по 25 дана у комаду.

Продавница готово и да не ради, јер је отворена само пет дана месечно, а чак му се дешавало да заспи и на послу. Супруга овог мушкарца недавно је изјавила, да се пробудио после 12 сати спавања и да је одмах отворио продавницу, али оно што забрињава је чињеница, да нико не зна колико ће остати будан.

Прочитајте још: АНТИ-СЕКС кревети: Јапан пред ОЛИМПИЈСКЕ ИГРЕ ТОКИО 2020. увео жестока правила! (ФОТО)

За нејгово стање, не постоји лек, а неке метое које је испробавао довеле су до јаких мигрена и умора. Ипак, сви чврсто верују да ће се он ускоро опоравити и вратити нормалном животу.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas